Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá anyát?

Figyelt kérdés

Nos barátom elhívott hogy mennyek el velük pestre (k 250-300 km innen) valamit pakolniuk kell. de addig is velük vagyok. lassan fél éve járunk és anyukám nem enged el. mert hogy nem ismeri akivel mennénk és félt.

De már tényleg régen láttam a barátomat és szeretnék vele lenni.

Szerintetek hogyan vegyem rá?

14/L

2011. aug. 27. 20:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Gec most látom mit írtam! :D
2011. aug. 27. 20:38
 12/25 A kérdező kommentje:

khm.

piát alapból megvetem nem részletezném miért.

pasi bocsi hogy már fél éve együtt vagyunk na mind1.

ja és a jegyeim szinte kitűnő és tudom hova megyek tovább szóval köszönöm a fejmosást csak egy rohadt kérdésre szerettem voln választ kapni

2011. aug. 27. 20:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Már fél éve? :D:D oda ne rohanjak :D:D
2011. aug. 27. 20:40
 14/25 anonim ***** válasza:

14 évesen azt állítod ,hogy ismersz embereket....

szerintem majd pont a barátod főnöke fogja a seggedbe tenni a pajszert...

És a pasid mennyi idős?

de ha még is elmész és megerőszakolnak és eladnak a cigóknak akkor azt meg is érdemled....

tanuld meg bízni csak saját magadban meg az anyádban kell...

2011. aug. 27. 20:44
 15/25 anonim ***** válasza:

kérdésedre a válasz:

Mond el anyukádnak hogy van a pasid meg a főnöke akivel csak "jössz-mész",és mondjad neki ,hogy viszel gumit is a biztonság kedvéért!

2011. aug. 27. 20:46
 16/25 A kérdező kommentje:
azta mennyi rossz indulatú ember van kösz a "sok segítséget"
2011. aug. 27. 20:49
 17/25 anonim ***** válasza:
nem rossz indulatúak az emberek, csak ők már tapasztaltabbak mint egy 14 éves és ez a duma engem ennyi idősen mindig irritált, de rájöttem hogy rohadtul igaz, hogy majd pár év és te is visszagondolsz és ugyanezeket fogod gondolni, mert az idő tapasztaltabbá tesz
2011. aug. 27. 20:53
 18/25 A kérdező kommentje:
én ezt elhiszem neked de én akkor is normálisan tettem fel eg "számomra" fontos kérdést és mindenki egyből lehurrogott meg oltott nem hogy normálisan mondtátok volna
2011. aug. 27. 20:56
 19/25 anonim válasza:

Oké akkor normálisan:

Légyszives először is írd le hogy a pasid hány éves mert ha 18-20 felett van akkor nem is csodálom hogy anyukád nem akar elengedni. Ha tényleg rá akarod venni akkor mutasd be neki a fiút(Az is jó lenne ha a barátod beszélne anyukáddal hátha meg tudja győzni hogy vigyázni fog rád) Amúgy hogy-hogy régen láttad?(távkapcsolat?)

2011. aug. 27. 21:08
 20/25 A kérdező kommentje:

16 éves.

anyukám ismeri barátomat csak a főnökét nem. és ezért nem enged.

Köszönöm a NORMÁLIS válaszodat.:) Hálás vagyok.

2011. aug. 27. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!