Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez csak az én környezetemben van e így, hogy a szolidabb, visszafogottabb lányoknak mindig van barátjuk, akikkel megértik egymást és mindent meg tudnak beszélni. Miért olyan nehéz megértő, kedves lányokkal megismerkedni? Pedig "nyitott" szemmel járok és nagyon szeretnék egy ilyen kapcsolatot.2011. aug. 27. 16:57
21/28 anonim válasza:
tibor95 -nek, nem vagyok csúnya
22/28 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a csúnyaságon/szépségen múlik, mondjuk mivel én magam sem vagyok egy szószátyár inkább egy halk szavúbb leányzóval beszélgetnék szívesebben.
2011. aug. 27. 21:50
23/28 anonim válasza:
19.15ös vagyok megint: halk szavú emberből is van többféle. van az aki halk szavú, de mellette jár bulizni, divatol, stb. és van aki annyira szolid, h nem jár el otthonról, szolidan öltözik, biztos el tudod képzelni ezt a két típust. szóval amellett, hogy legyen visszafogott, érdemes ilyeneket is végiggondolni, hogy tudd, hogy hol keresd.
24/28 A kérdező kommentje:
Az első az én plátói ideálom
2011. aug. 27. 22:06
26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, már válaszoltam is. :)
2011. aug. 28. 01:04
27/28 anonim válasza:
szerintem nem csak az lehett megértő, és aranyos, aki visszafogott. a mai világban mindenkinek fontos, h más mit gondol róla, ezért sokszor úgy viselkednek, mint a nagypofájú ribik, közben meg minden este siirva alszanak el, mert nincs senkiük. szerintem próbálj időt fordiitani "ilyesmi" lányok megismerésére, mert hidd el akad köztük olyan, akiről nem is hinnéd h miyen normális^^ :)
28/28 anonim válasza:
Én normállis és visszafogott Vagyok és én is úgy vagyok mint te csak lányba ,én sem találok egy normállis pasit se :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!