Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem arra, hogy a nyáron találok egy lányt?
Egyetemista srác vagyok. Szegény családból származok, ezért eddig minden erőmmel azon voltam, hogy a tanulásban jeleskedjek és kitörjek, de eközben nem szereztem barátokat és semmilyen módon nem közeledtem a lányokhoz. Nagyjából fél éve "ébredtem fel", azóta kb. 30 lánynál próbálkoztam, főleg koncerteken, de csak egyetlen lány adta meg az elérhetőségét, ebből is csupán egy gyenge haverság lett. Nem vagyok egy Alany Delony, a kommunikációs és szociális képességeim a nullához tartanak, a fogsorom teljesen szabálytalan. A magasságom 175 cm, a súlyom 70 kg, van egy kis pocakom, de amúgy átlagos a testalkatom. Így van egyáltalán esély arra, hogy hamarosan találok valakit? Mit tennétek a helyemben?
23/f
csak így tovább, egyszer összejön.
koncerten ismerkedni nehéz, magamból kiindulva, általában teljesen mindegy miylen jó pasi jön oda, úgy sem megyünk sokra, akkor nem arra koncentrálok. de vannak kivételek, csak bátran. alakíts a testeden.
gyúrd ki magad csöppet. najó simán vmi sport. most így a szerény írásoddal meg önkritikáddal egy elfúj-a-szél srácnak tippellek. jó ha a pasiból/férfiból sugárzik az erő, és ez lelkileg és fizikailag is értendő. szóval nekem pl nem azért tetszik 1 pasi mert jó a teste, hanem az az életerő, tartok-valahova-kisugárzás..:P
ari volt az írásod :) sok sikert
Még jobban ment volna a tanulás is, ha testedzésre is fordítasz egy kis időt.
Előbb magaddal törődj (testalkatod kikupálása), szerezz barátokat, akikkel csak simán megtanulsz emberekkel beszélgetni, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!