Van esélyem még, hogy találok diákmunkát?
Ugyan ez a gondom, csak én 14 éves fiú vagyok:S
Ha nem itt tetted volna fel a kérdést, akkor én is a gyakorikérdéseket, ajánlottam volna:D
Amúgy én pécsi vagyok, és ha valaki tud segíteni legyen szíves segítsen.
És télleg nagyon bocsi, hogy a te kérdésedhez írom a saját problémám, de nagyon kéne a diák munka:S
Szóval hogyha első kommentező, nekem is tudna segíteni akkor legyenszíves segítsen.
Előre is köszönöm, és mégegyszer bocsi:S
szia, az első kommentező vagyok és nagy szerencsédre pont pécsi vagyok én is :) a koroddal van egy kis gond ugyanis 15 éves kor a minimum amitől munkát tudsz vállalni, akkor is csak szülői engedéllyel. A cégem jóban van a fürgediák iskolaszövetkezettel ami a Szent István téren van, ha gondolod akkor nézz be oda a napokban, vagy vállalj olyan munkát ahova nem kell hogy bejelentsenek. mondjuk most aktuális a meggyszedés.
pécsen rengeteg munkalehetőség van most diákoknak. a sok munka amit évközbe az egyetemisták végeznek az ilyenkor kiürül, mert a nyárra a sok egyetemista hazamegy.
egy tipp: ha iskolaszövetséghez regisztrálsz mint például a melódiák vagy fürgediák akkor érdemes úgy regisztrálnod mintha már 16 éves lennél és csakis az interneten, így kitudod játszani, hogy a korod miatt visszautasítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!