Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van esélyem még, hogy találok...

Van esélyem még, hogy találok diákmunkát?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, lány, elég stresszes volt az utóbbi fél évem, nem foglalkoztam azzal, hogy találjak nyárra munkát. Szerintetek még van esélyem? Adjatok tippeket? (kapcsolatok kilőve...)
2010. jún. 10. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
simán lehet még találni. vannak olyan munkák ahova folyamatos a felvétel. lehet menni gyümülcsöt szedni, fagyizóba, étterembe stb. neten is lehet találni egy csomót. persze a legtöbbet a neten nem hirdetik meg. írd le merre laksz pontosan és segítek
2010. jún. 23. 21:16
 2/5 anonim válasza:

Ugyan ez a gondom, csak én 14 éves fiú vagyok:S

Ha nem itt tetted volna fel a kérdést, akkor én is a gyakorikérdéseket, ajánlottam volna:D

Amúgy én pécsi vagyok, és ha valaki tud segíteni legyen szíves segítsen.

És télleg nagyon bocsi, hogy a te kérdésedhez írom a saját problémám, de nagyon kéne a diák munka:S

Szóval hogyha első kommentező, nekem is tudna segíteni akkor legyenszíves segítsen.

Előre is köszönöm, és mégegyszer bocsi:S

2010. jún. 24. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:

szia, az első kommentező vagyok és nagy szerencsédre pont pécsi vagyok én is :) a koroddal van egy kis gond ugyanis 15 éves kor a minimum amitől munkát tudsz vállalni, akkor is csak szülői engedéllyel. A cégem jóban van a fürgediák iskolaszövetkezettel ami a Szent István téren van, ha gondolod akkor nézz be oda a napokban, vagy vállalj olyan munkát ahova nem kell hogy bejelentsenek. mondjuk most aktuális a meggyszedés.

pécsen rengeteg munkalehetőség van most diákoknak. a sok munka amit évközbe az egyetemisták végeznek az ilyenkor kiürül, mert a nyárra a sok egyetemista hazamegy.

egy tipp: ha iskolaszövetséghez regisztrálsz mint például a melódiák vagy fürgediák akkor érdemes úgy regisztrálnod mintha már 16 éves lennél és csakis az interneten, így kitudod játszani, hogy a korod miatt visszautasítsanak.

2010. jún. 24. 01:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, lány, Bp közelében lakok, az ingázás nem lenne gáz, mert odajárok suliba is. Regisztráltam pár helyre már, iskolaszövetkezet stbstb, de nincs visszajelzés....
2010. jún. 24. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok,de jó hogy nem vagyok egyedül ezzel a gonddal... Én 19 éves lány vagyok, és marcaliban lakom, de itt semmi munka nincs, ami érdekelne...a balatonparton meg csak olyan helyen, ami több órai útra van innét... én is regiztem már sok helyre, de semmi visszajelzés. Most pár alkalommal megyek tescóba árut feltölteni, de nem vagyok oda érte...
2010. jún. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!