Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt kibírni, mit tennétek a helyemben? (Bővebben lent)
27 éves nő vagyok, a férjem 28. Az a helyzet, hogy külön váltak újtaink. Nem váltunk el, de ő visszaköltözött a szüleihez. :( Majdnem 3 évig voltunk együtt, ebből kb. 2 évet együtt éltünk és 1 éve vagyunk házasok. Mindvégig nagyon szerettük egymást és én még most is nagyon szeretem őt. Történtek problémák, de nem olyan vészesek, mindketten hűségesek voltunk egymáshoz, viszont a szülei nagyon tudják őt befolyásolni, leginkább az apja szereti kisajátítani magának. Mindig harc volt amiatt hogy ő hol legyen és mindig az első volt számára a szülei és én mindig az utolsó. Törődött velem is, de nem eleget és mindig a szülei voltak számára az elsők és engem gyakran magamra hagyott és szinte soha sehova nem mentünk, mert ő nem akart, csak fagyizni meg ilyen apróságok. Én mindent megtettem, mindig minden nap főztem rá, kiszolgáltam, bevittem neki a kávét, összeraktam a ruháit, az ágyban is mindent megkapott de hiába...a szülei nagy hatást gyakorolnak rá és egyik napról a másikra eldöntötte, hogy ő engem elhagy. Mindvégig szeretett, jól elvoltunk azért azon felül hogy a szüleivel akart lenni mindig, de egy napon egyszerűen otthagyott a szüleimnél egy másik városban és nem vitt magával haza...:( Villámcsapásként ért az egész és nem tudtam kiheverni egyfolytában sírok, pár nap múlva eljöttem utána, mire ő ideges lett, hogy miért jöttem. Végül elfogadta, de ő meg már átpakolt a szüleihez, elvitte a tv-t és cuccait, úgyhogy itt is egyedül maradtam a mi otthonunkban (albérlet). Néha meglátogat, de nagyon kevés ideig van itt és rohan a szüleihez én meg itt vagyok teljesen magamra hagyva a bánatommal. :( Az a baj, hogy én nem szeretnék visszamenni a másik városba a szüleimhez, mert a férjem közelében szeretnék lenni annak reményében, idővel még lesz folytatás, hisz mégis csak a felesége vagyok és egyik napról a másikra hagyott el, döntött. :( Csak az a baj, hogy nincs itt munkahelyem és nem tudom hogy tartsam fent az albérletet, és ha nem tudom fenntartani akkor nem tudok a közelébe lenni. Nem akarok visszamenni, itt akarok maradni. Szeretkezni bármikor szeretkezünk még így is a találkozás alkalmával. A kérdésem az lenne, van még esély arra, hogy ha a közelében vagyok visszajön hozzám és a szex hatására újra feléled a kapcsolatunk? Főztem is neki, az ágyat is megvetettem neki is, mintha itt lenne. :((...stb.
Köszönöm hogy végigolvastál, és próbálsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!