Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha van pasim, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zümy kérdése:

Mit tegyek, ha van pasim, de egy másik fiú szerelmes belém?

Figyelt kérdés
De éncsak barátként szeretem és néha lógok vele,de mivan ha félreérti?..Mit tegyek.? A bnőim.furcsáán néznek már rám:S
2009. ápr. 17. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, mondd el neki, hogy neked csak barát?%
2009. ápr. 17. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A válasz nagyon egyszerű: koptasd le.
2009. ápr. 17. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
6%

nos, akkor két pasid van ...

olyan nagy baj az? talán nem tetszik? .... nekem nem okozna gondot, ha klassz srácról van szó, elvégre lehet pasim meg mellette lehet csak sima szex is ami nem kapcsolat ...

2009. ápr. 17. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy neked barátod van,és szereted,rá viszont csak jó haverként nézel,és ennyi.Ha megérti akkor ok,ha nyomul akkor ne talizz vele!Én ezt tenném!**
2009. ápr. 17. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben.köszi... a koptasd le módszer am nem jó:)
2009. ápr. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!