Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MERCEDESBENZ kérdése:
Mit tegyek ha tetszik 1 fiu de ő 1 másik lányba szerelmes?
Figyelt kérdés
Van 1 fiu (Gaby ) akibe szerelmes vagyok nagyon rég óta de ő 1 másik lányba (Eszti) szerelmes . és Eszi viszont nem Gabi ba hanem 1 másik fiuba szerelmes mit tegyek ,? Minden este chatelek Gabival és pont nekem meséli hogy menyire szeretei Esztit viszont Eszti nem szereti őt !! Hogyan hóditsam meg nagyon tetszik már 1 éve !! És / pillanat nagyon jó barátok vagyunk ! ilyen a lánc :. Én ( Andy ) ->Gabi -> Eszti -> másik fiu (zek)2011. júl. 1. 09:46
2/12 A kérdező kommentje:
Pedig az én stílusom pont olyan mint Gabié Eszti meg nem jön enyire ki jól Gabival !
2011. júl. 1. 09:48
3/12 A kérdező kommentje:
1 nek üzenem :: nem tudom nagyon szeretem és igy nehéz hogy minden este rámír !!
2011. júl. 1. 09:49
4/12 anonim 

válasza:

Még egy kicsit "teper" a másik csajnál,de aztán jóleszel neki te is...
5/12 anonim 

válasza:

akkor valld be neki mit érzel.hány éves vagy?
6/12 anonim 

válasza:

Akkor hagytam abba a kérdés olvasását, amikor megláttam a Gabit Y-nal leírva.
Jó értelmes lehetsz te is. Hagyd békén, mert ha te kellenél neki, akkor veled lenne! Ne akard féltékennyé tenni, mert az nem fog működni. Közéjük se akarj állni, mert akkor te leszel a szemét.
7/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok ! És nem akarok közéjük álni mert alapból Eszti nem foglalkozik Gabival !
2011. júl. 1. 09:53
8/12 anonim 

válasza:

ne beszélj vele. tiltsd le, és nem fog rádírni. de ennek így semmi értelme. engem is nagyon idegesített régen, amikor egy srác, aki tetszett, folyton más lányokról beszélt, hogy azok milyen jól néznek ki. egy idő után ezért inkább nem beszéltem vele. és már elfelejtettem, nem is vonz:)
9/12 A kérdező kommentje:
nem tiltom le mert nagyon hasznos tanácsokat ad !! és amikor valami nincs rendben és kedvem lenne meghalni mindog olyan szép dolgokat montd és elhívott engem és nem a másik csajt 1 koncertre !!
2011. júl. 1. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!