Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velünk? Több, mint 1éve vagyok együtt a barátommal vagyis csak voltunk, mert pár napja szakitott.
A leírtakból úgy tűnik, hogy te függsz ettől a fiútól. Minden háttérbe szorult mellette. Szerintem próbálj meg újra találkozni a barátaiddal, ha együtt vagytok pedig tervezzetek változatos programokat. Ne csak vele legyél. Beszélj a családoddal. Ne láncold le magad emellé a fiú mellé.
Én is hasonló helyzetben voltam. csak tapasztalatot írtam le.
Ez nem tudja, hogy mit akar.
Jó lenne megbeszélni vele, elmondani, hogy te úgy látod, hogy gyakran ellentmond magának, és egyszer az nem jó, ha vele vagy, máskor az nem, ha nem találkoztok.
Sok pár újra összejön szakítás után egyébként. Rengeteget ismerek, az ismerőseim között is vannak ilyenek szép számmal. Amikor szakítanak, tudjuk, hogy nagyon fáj nekik, de azt is mindenki tudja rajtuk kívül, hogy néhány nap, esetleg 1-2 hét után újra egymás karjaiban kötnek ki.
De szerintem neked is változnod kellene: "Amióta vele voltam elhanyagoltam a barátokat, a családot, a tanulás sem érdekelt csak is ő."
Ne tedd ezt! Igen is, néha el kell járnod a barátaiddal, nem szabad elhanyagolnod őket, még ha nehéz is, légy az a lány, akit még ha nem is szeret mindenki, de legtöbben irigyelnek, vagy titkon a barátai szeretnének lenni, olyan jónak látják a barátságait.
Családot - Ők mindig támogatni fognak, nem szabad őket elhanyagolnod!
Tanulást - Légy céltudatos! Ha esetleg az ő házastársa leszel, tőle lesznek gyerekeid, sokkal jobb lesz nektek, ha sok pénzt fogsz keresni, és nem az utcákat takarítani egy nagyon kis pénzért.
Igaz én lány vagyok, de ebben szerintem a pasik sem igazán különböznek: Imádom, ha törődnek velem, de az, ha mindenkit feladna értem, ami fontos neki, még a jövőjét is, nem hiszem, hogy tetszene. Én azt szeretném, ha a pasim(ami nincs sajna :/) attól, hogy kapcsolatban van, és foglalkozik velem, szervezünk közös programokat, még nem hanyagolná el a barátait, családját, sőt jól esne látni, hogy még mindig ugyanolyan odaadóan szereti őket, és tanuljon is - Célok kellenek. Megvalósítani még annál fontosabb őket!
Ha újrakezditek, figyelj oda, hogy ne csak vele foglalkozz!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!