Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A többit lent.
Van egy csaj akivel már régóta nagyon sokat dumálok, egy idő után átment nálam szerelembe. De persze időzítés pont jó volt mert ő meg összejött egy pasival. És kb tökre padlóra kerültem. Mostanra elértem azt hogy beszélgetünk megint, sőt felajánlotta, most hogy mennék albérletbe, hogy költözzünk össze ő meg az egyik barátnője.
A gáz az hogy egy dolog hogy próbálok rá nem úgy gondolni, de ami a legjobban kikészített hogy egy nála sokkal idősebb pasival jött össze, és úgy érzem mint ha kasztráltak volna. Mi esélyem van egy 30 éves pasival szemben, nem is akarom látni a pasit.
Ám ha összeköltöznénk akkor néha ott aludna, tuti hogy nekem rosszul esne, nem akarok beleszólni az életükbe, inkább úgy döntöttem hogy megpróbálok akkor nem otthon lenni. De megéri ez nekem? Vagy hagyjam a francba, jó lenne összeköltözni, mert sok előnnyel járna. És ezt az áldozatot meg kéne hoznom, de nem tudom hogy képes leszek e elviselni.
Ha ennyire rosszul érzed magad még a gondolatra is, hogy milyen lesz látni őket együtt, akkor gondold át, hogy biztosan akarod e az összeköltözéssel járó fájdalmad. Én a helyedben egyértelműen belevágnék a dologba, hiszen később majd az fog folyamatosan a fejedbe motoszkálni, hogy mi lett volna , ha odaköltözöl... Lehet, hogy fájni fog, és rossz lesz, de akkor egy idő múlva még mindig el tudsz onnan költözni.
Keress egy csajt, és próbáld meg egy időre elfelejteni a másikat, persze maradj a közelében. Aztán ki tudja, lehet hogy beleszeretsz másba. :)
Azt még elfogadnám ha egy 24-26 éves srác lenne, de mi tudok én adni amit egy 30 éves nem. Remélem csak fellángolás nála és nem tart sokáig, szemét vagyok hogy ilyet remélek :(
Hát igen az lenne a legjobb én is beleszeretnék valaki másba, de hát sose lehet tudni.
Meg hát nem sok ember lakhat két jó csajjal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!