Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A többit lent.

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel már régóta nagyon sokat dumálok, egy idő után átment nálam szerelembe. De persze időzítés pont jó volt mert ő meg összejött egy pasival. És kb tökre padlóra kerültem. Mostanra elértem azt hogy beszélgetünk megint, sőt felajánlotta, most hogy mennék albérletbe, hogy költözzünk össze ő meg az egyik barátnője.

A gáz az hogy egy dolog hogy próbálok rá nem úgy gondolni, de ami a legjobban kikészített hogy egy nála sokkal idősebb pasival jött össze, és úgy érzem mint ha kasztráltak volna. Mi esélyem van egy 30 éves pasival szemben, nem is akarom látni a pasit.

Ám ha összeköltöznénk akkor néha ott aludna, tuti hogy nekem rosszul esne, nem akarok beleszólni az életükbe, inkább úgy döntöttem hogy megpróbálok akkor nem otthon lenni. De megéri ez nekem? Vagy hagyjam a francba, jó lenne összeköltözni, mert sok előnnyel járna. És ezt az áldozatot meg kéne hoznom, de nem tudom hogy képes leszek e elviselni.

2011. aug. 25. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Költözz össze, aztán hódítsd el a pasitól. Jah, a csaj hány éves?
2011. aug. 25. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az lehetséges, amúgy 19 én 22
2011. aug. 25. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyelj haver. Próbáld meg! A NEM-et így is megkapod, de ha megpróbálod, talán sikerül. Lehet, az is, hogy pont összevesznek, és akkor te ott leszel, hogy vígasztald. Ne add fel!
2011. aug. 25. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, de a 30 az már nálam sem jöhetne szóba. Egy 19 éves lánynak még nem hosszú távra szól az ilyen kapcsolat általában, csak újdonság, hiszen szexuális téren sokkal többet nyújthat mint egy 20- 22 éves srác. De azért ne írd le magad, hiszen a szex nem minden, és ha oda költöznél hozzá, akkor folyamatosan , szépen lassan be tudnád neki bizonyítani, hogy te is érsz annyit, mint a másik, és higgy magadban, mert ha te nem hiszed el, hogy van esélyed, akkor ő sem fogja. A csajok az szeretik, ha egy srácnak van önbizalma, az még egy béna, vagy esetleg nem túl jó pasit is megszépít. :) Én csak ajánlani tudom , hogy költözz oda, de közben éld te is az életedet, csajozz, bulizz, és akkor ő is látja, hogy milyen jól megvagy, talán ha egyszer meglát a lakásban egy csajt, aki hozzád jött, rájön, hogy hogy érez irántad. A remény hal meg utoljára. :)
2011. aug. 25. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Már gyereket akarna tőle -_- Hát nem tudom, mindenképpen jó lenne, mondta majd szerez csajt meg ilyenek, nekem meg most talán pont ez kéne, csak mellette ott van hogy látni őt szerelmesnek lenni másba borzalmas.
2011. aug. 25. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire rosszul érzed magad még a gondolatra is, hogy milyen lesz látni őket együtt, akkor gondold át, hogy biztosan akarod e az összeköltözéssel járó fájdalmad. Én a helyedben egyértelműen belevágnék a dologba, hiszen később majd az fog folyamatosan a fejedbe motoszkálni, hogy mi lett volna , ha odaköltözöl... Lehet, hogy fájni fog, és rossz lesz, de akkor egy idő múlva még mindig el tudsz onnan költözni.

Keress egy csajt, és próbáld meg egy időre elfelejteni a másikat, persze maradj a közelében. Aztán ki tudja, lehet hogy beleszeretsz másba. :)

2011. aug. 25. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt még elfogadnám ha egy 24-26 éves srác lenne, de mi tudok én adni amit egy 30 éves nem. Remélem csak fellángolás nála és nem tart sokáig, szemét vagyok hogy ilyet remélek :(

Hát igen az lenne a legjobb én is beleszeretnék valaki másba, de hát sose lehet tudni.

Meg hát nem sok ember lakhat két jó csajjal. :)

2011. aug. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!