Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jut még mindig sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loise0310 kérdése:

Miért jut még mindig sokszor eszembe az exem?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akit, nagyon szeretek, már több, mint 2 éve együtt vagyunk, s mégis még nagyon sokszor eszembe jut az exem(zenéről, vagy akár csak úgy, helyekről stb.), aki már majdnem 3 éve szakított velem(elhagyott az exéért, akivel azóta is együtt vannak), s csak 3 hónapig jártunk. Mégis úgy érzem még mindig van érzelmi kötődés. Azóta csak párszor láttam futólag. Ez normális? Mit tehetnék?

21/L

2011. aug. 25. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
mert megakarod enni
2011. aug. 25. 20:31
 2/4 twinky ***** válasza:

Ez itt az exem,

Akivel gyakran lefekszem.

2011. aug. 25. 20:32
 3/4 anonim válasza:
Még vágyódsz vissza hozzá. Talán a mostani kapcsolatotok nem a legjobb, és lehet ezért. Ne gondolj annyit rá, mint most. Foglald el magad valamivel. Tedd jobbá a mosatni kapcsolatodat.
2011. aug. 25. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs baj ezzel a kapcsolattal, sőt, sokkal jobb, ezért nem értem én sem... :/ de talán az a baj h nem volt hajlandó velem anno megbeszélni a dolgot, s én így nem tudtam még mindig lezárni... meg nekem mint ember is hiányzik... hiába csalt meg...
2011. aug. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!