Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibás? (fiúk, lányok szerintetek? )
A barátommal másfél éve vagyunk együtt és soha egyikünk sem csalta meg a másikat (legalábbis én 100% hogy nem) nagyon szerettem őt mindig és semmit rosszat nem tettem ellene mindig azon gondolkodok hogy még mit csináljak hogy még jobb legyek és a kapcsoltunk is.
Én olyan típus vagyok hogy nagyon könnyen elérzékenyülök és csendesebb is vagyok mármint társaságban mert barátommal szemben nem vagyok az. Iszonyatosan tudok szeretni és akkor is gyakran van hogy elsírom magam ha a szemébe nézek vagy ha boldog vagyok mert annyira szeretem de akkor is sírok ha valami fáj amit ő tesz. Ő pedig olyan hogyha mondok neki valamit pl : Miért nem bújsz most hozzám? Ő elkezd kiabálni meg hogy " Mi az hogy nem bújok hozzád? " és akkora cirkuszt képes levágni hogy az hihetetlen. És hiába mondom neki hogy héé nem veszed észre ? Nincs semmi csak kérdeztem. És ő csak hajtja hajtja:S
Szóval történt nem rég hogy új munkahelye lett ahol mindennap ott vannak ilyen 16-7-8 éves lányok és nagyon sóvárognak utána és mikor egyszer láttam hogy az egyik nagyon akart rányomulni megemlítettem neki hogy hát ezek a kis csajok látom nagyon nyomulnak..Mire ő mondta hogy egyik sem érdekli. Aztán mikor írtam neki smst mikor dolgozott nem válaszolt rá pedig amúgy mindig válaszol kérdeztem hogy nem e jön majd le hozzám? Aztán fél óra múlva írtam hát én poénnak szántam hogy látom elfoglank a kislányok.. Erre rögtön válaszolt de ilyen feldúltan. És én megírtam rá hogy miért beszél így? És a lényeg hogy elfajult így a végére az smsezés és mondtam jó hagyjuk abba. És délután felhívtam és ott kiabált velem hogy én milyen vagyok hogy ilyet írok neki meg stb. ÉS mondtam hogy hát én ezt kb poénból írtam meg am se kéne így felfújni stb. Ő meg megse hallat csak kiabál meg mondja hogy tönkre tettem napját meg felidegesítem meg hogy stb:S Én meg ott sírtam mert nagoyn fájt egésznap alig vártam hogy együtt legyünk mindig rá gondolok és semmi:( Szerintem ez nem szép dolog.. Ez normális hogy így viselkedik?:( sokszor mikor mnodok neki valami ilyesmit elekzd kiabálni meg mondja hogy ő a hibás mindenért iylen hülyeségeket én meg nézek és mondom hogy de most én csak ezt szimplán mondtam neked és nagy veszekedés lesz belőle:S persze én meg sírok:(
Ja még annyit hogy és a te barátod hány éves? Meg mi a csillagjegye? :D
Amúgy azt hajtja nekem is mnidig hogy mindenért ő a hibás de én mondom neki hogy mi van? Itt nem arról van szó hogy ki a hibás meg ki nem itt csak meg kéne beszélni a dolgokat és ennyi nem idegbetegnek lenni. ÉS szokta is mondani hogy hát igen eldurran az agya ilyenkor:S de én nem akarom hogy ilyen legyen mert a kiabálástól mindig elsírom magam én nem bírom ezt:(
Az en baratom Rak:) Es a többi leiras is nagyreszt illik rank..:S Az is, hogy kiabal az anyukajaval, sajnos.
En is azt probaltam, hogy odafigyelek, visszaszivom a megjegyzeseket, nem sirok (ez kb lehetetlen) stb, de ha neha-neha törtenik valami (pl mint nalatok: miert nem ölelsz meg), akkor robban a bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!