Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkerdezhetem tole, h csokolozhatunk?
Na ja nem az év számít.Akkor már lehet akár 9 évesen is smároni,mert szeretik egymást.Igaz,mint konkrét fogalmat nem is ismerik a SZERETEM szót!
Azért döbbenet,hogy ti fiatalok (nem általánosítok)igy látjátok a dolgot.
Kedves Harmadik Válaszoló!
valakik nagyon korán érnek. erre nem gondoltál?
Valakik nagyon korán érnek????
És ha pont a te gyereked lesz az???
Lehet itt sok mindenről elkezdeni vitázni....Azt ne mondja nekem senki,hogy egy 12 éves GYEREK megvan arra érve,hogy odáig eljusson egy fiúval,egy kapcsolatban,(mert az csak kell hozzá ugye),hogy csókolózzon.
Vagy akkor hogy is van ez?Barátkozunk,csókolózunk és kész?
Ennél azért többet kellene hogy jeletsen ez a dolog az embereknek.Ha ilyen korán kezdik a dolgokat,hamar ki is égnek,nem lesz alkalmuk megélni,átélni,sőt megérni az igaz szerelemre.
4. válaszoló vagyok.
Kedves Utolsó Válaszoló! szerintem nincs igazad. akik korán érnek, azok nyomják el magukban amit már szeretnének? ebből lesz gond a későbbiekben. egy csók nem a világ vége. én is 12 évesen csókolóztam először. és tök jól vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!