Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkerdezhetem tole, h csokolo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdezhetem tole, h csokolozhatunk?

Figyelt kérdés
O 12(lany)...en 15(fiu)...de koztunk 2ev es 2 honap a kulonbseg...sztem nem sok ,ha szeretjuk egymast, de egyesek szerint sok
2009. ápr. 17. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
12 éves a lány akivel csókolózni akarsz?Biztos én vagyok a maradi,de sztem nektek még nem a csók,és esetleg az stb való,sztem kissé ifjak vagytok még!
2009. ápr. 17. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy is! S mi van, hogy hány évesek vagytok abban semmi rossz sincs! Én fiú vagyok 16 éves már nem szűz de 11 éves voltam mikor előre smároltam! Ne kérdezd meg tőle hanem próbáld megközelíteni a száját! És ha látod a szemin, hogy ő is akarja akkor pályán vagy ha nem akkor próbáld rávezetni! Ne foglalkozz nem az év számít ha szeretitek egymást!
2009. ápr. 17. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Na ja nem az év számít.Akkor már lehet akár 9 évesen is smároni,mert szeretik egymást.Igaz,mint konkrét fogalmat nem is ismerik a SZERETEM szót!

Azért döbbenet,hogy ti fiatalok (nem általánosítok)igy látjátok a dolgot.

2009. ápr. 17. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves Harmadik Válaszoló!

valakik nagyon korán érnek. erre nem gondoltál?

2009. ápr. 17. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 4-ik válaszolónak van igaza! Hiába gondoljátok azt, hogy 9 évesen lehet smárolni mert olyankor még a gyerekeknek nem ilyesmi jár a fejükben! De ha 9 évesen smárolnának sem lenne semmi bajuk! Ez nem olyan mint a szex, hogy ha nincs rá kifejlődve esetleg valami maradandó maradhat! Ez csak egy csók de nyugi lehetsz, hogy ezt 9 évesen az ember meg nem próbálja ki!
2009. ápr. 17. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Valakik nagyon korán érnek????

És ha pont a te gyereked lesz az???

Lehet itt sok mindenről elkezdeni vitázni....Azt ne mondja nekem senki,hogy egy 12 éves GYEREK megvan arra érve,hogy odáig eljusson egy fiúval,egy kapcsolatban,(mert az csak kell hozzá ugye),hogy csókolózzon.

Vagy akkor hogy is van ez?Barátkozunk,csókolózunk és kész?

Ennél azért többet kellene hogy jeletsen ez a dolog az embereknek.Ha ilyen korán kezdik a dolgokat,hamar ki is égnek,nem lesz alkalmuk megélni,átélni,sőt megérni az igaz szerelemre.

2009. ápr. 17. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

Kedves Utolsó Válaszoló! szerintem nincs igazad. akik korán érnek, azok nyomják el magukban amit már szeretnének? ebből lesz gond a későbbiekben. egy csók nem a világ vége. én is 12 évesen csókolóztam először. és tök jól vagyok:)

2009. ápr. 18. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
A 4-edik válaszolónak ismét igaza van! Én a 2-adik válaszoló vagyok!
2009. ápr. 19. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!