Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mindig sírós hangulatban, ha pár napot külön töltök a páromtól?
annyira szereted hogy mar nem tudsz nelkule lenni..hisz ha eggyutt eltek,akkor mar megszokotta valik hogy nagyreszt mindig eggyutt vagytok
es annyira hianyzik neked hogy elkezdesz sirni..hisz szereted..
lehet o is hasonlokepp erzi csak nem mutassa ki
szia, én pont ugyenígy vagyok, 2,5éves kapcsolat, és néha rám is rámtör az érzés mikor külön vagyunk :(
viszont bármily meglepő, néha én vágyom egy kis magányra is, attól függetlenül, hogy máskor meg hiányzik
ki tudja hogy van ez :D
Ne aggódj én is ilyen vagyok. Mi is együtt élünk már,de még csak 1.5 hónapja. Kb. 1 éve vagyunk együtt, de multkor azt mondta hogy vasárnap haza kéne menjen, úgy alakítottam a programjainkat, hogy együtt tudjunk menni, régebben pedig amikor még nem éltünk együtt, de minden nap találkoztunk és hétvégén nálunk voltunk azt mondta hogy egy hétvégén nem jönne haza, ezt én is sírva éltem meg.
Ez a ragaszkodás, a szeretet jele, és hogy te is érzelmileg "egy kicsit túlcsordulsz":)
szerintem meg lehet oldani a dolgot egyszer közösen mentek az egyikőtök szüleihez, a 2. héten pedig a másikótok szüleihez. És akkor nem töltitek külön a hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!