Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasznált?
volt egy lány,ugynézet ki alakuloban vannak vele a dolgók csak a csokig jutottunk,ere utána tök furi lett. mindig mindenen behisztizett ha nem tutam azonal megveni,a strandon kiszurt egy napsz emüveget,mondtam hogy nincs nállam anyi pénz ere egész este nem ált szobba velem de mikor másnap megvetem megint tök kedves volt a boltban is egy csomo mindent betet a kosárba és közölte hogy fizesek elvitem vacsizn erre hazamentünk csak meg akartam csokolni ere elkezdet orditani hogy ö fáradt és feküggyünk le . mármint aludni . meg azal jött mindíg hogy vegyek már egy autot mert ö igy szégyel velem akárhova elmenni. amikor udvaroltam virágal mentem hozzá, egy jo nagy csokoral de ö ekkor elkezdet hisztizni hogy miért nem valami ékszert vitem neki. vetem neki egy karkötöt a multkor és közölte, hogy szarul néz ki miért nem a másikat vetem meg neki ami tetszet is neki. meletem 2 csávonak folyton nyalizot és azoktol is egy csomo mindent kapott..ruhák ékszerek mit tudom én .azt mondta csak akor fekszik le velem ha bizonyitom hogy szeretem. erre most 3 napja elhagyot engem mondván hogy nem atam meg neki mindent.
ja idöközben az a hir járta hogy láták csokolozni egy másik fiúval.
és mihez fogsz most kezdeni?
szerintem ne add fel találsz jobbat, ez kihasznált téged palira vett.
Nem kár érte.
kb 97%-ig abban a cipőbe járok mint te.
Én elhatároztam magam, hogy nem is tudom.......mit akartam.......hát bocsi de nem tok tanácsot adni minden jót
19F
nem voltunk együt egyszer semm
ha ere célzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!