Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány csak kihasznált? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

arrolvan szo hogy myviprandin megismerkedtem 1 lannyal kb 1 éve akivel szinte mindennap beszeltunk msn-en(rohadtjolereztem vele magamat és ö aztmondta hogy o is velem) és csak most 3 hete tudtunk talizni

naszoval miutan taliztunk folyton csak mondta hogy majd ekkor meg akkor er ra mert dolgavan közbenmeg barataival volt plazazni

és most azvolt hogy bevolt igerve hogy vegre megint talizhatunk

de nem

az elottevalo nap estejen szolt hogy mennek hozza rokonok és nemer ra 5 utan miutan elmennek meg nemlesz kedve sehova menni (en erte még akkor is bebuszoztam volna)

ő ennek ellenere 5 kor elment es csak este 9 kor ert haza

sztetek is csak atvert? szerintetek is csak kihasznalt? (2 lany barátom szerint az orromnálfogva vezetett)

am ő 15 L én 18F

2011. máj. 29. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád, sok hal úszkál még a vízben
2011. máj. 29. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy konkrétan hogyan használt ki. Elvégre csak beszélgetettek, nem?
2011. máj. 29. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Személyesen nem jöttél be neki. És ezt érzékelteti. Ennyi. Nem kihasznált, mivel nem vetetett veled semmit magának, és nem is fektetted meg (bár ez utóbbinál lehet, hogy kevésbé érdekelne, a személyiségedtől függően).
2011. máj. 29. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy az előző mondja, személyesen nem tetszettél neki. A lányokban általában nincs annyi gerinc, h ezt bevallják, inkább szívatnak, amíg tudnak.
2011. máj. 29. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
de ertitek... msn en is ment folyton hogy igy meg ugy melletted lennek meg dejolenne most veledlenni meg ilyenek... kib aszotttulfáj...
2011. máj. 29. 23:15
 6/8 A kérdező kommentje:
am csak a nevnapjara vettem neki a telojara 1500 ft-t mert mar regota nemvolt neki rajta
2011. máj. 29. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy telófeltöltéssel nem lehet megvásárolni egy lányt. Egy aranyórával már esetleg...
2011. máj. 30. 16:03
 8/8 A kérdező kommentje:
nemis megvásárolni akartam vele
2011. máj. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!