Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális korkülönbség?
Figyelt kérdés
Adva van egy 23-éves végzős egyetemista nő, és egy 39 éves diplomás, kedves okos helyes, egyedülálló skót férfi,(és nem elvált). Szeretik egymást, de sajnos néhányan megjegyzéseket tesznek rájuk a majdnem 17 év korkülönbség miatt. Azt még tudni kell hogy a férfi jó néhány évet letagadhat a korából és olyan 33-nak néz ki, és a nő, pedig jóval érettebb gondolkodású a koránál.Szerintetek sok, avagy ideálisnak mondható -e még a köztük lévő korkülönbség. Hogy kezeljék a rosszindulatú megjegyzéseket. És egyáltalán szerintetek mennyi az ideális korkülönbség egy kapcsolatban? Előre is köszönöm hogy megosztjátok velem véleményeiteket.:)2011. aug. 24. 19:23
11/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam fogadni. De ha véget is érne a kapcsolatunk biztos nem a 17 év miatt. Én most úgy érzem hogy sosem ér véget. De tudod mit? Ha 2 év múlva véget is ér, szerintem már az is megérte. :) Mer ő egy jó ember.:)
2011. aug. 24. 20:07
13/16 A kérdező kommentje:
Ezt meg küldöm minden kedves kommentelőnek. Egy kis felfrissülés a forró nyári éjszakán:D http://www.youtube.com/watch?v=bJ07Oa3SU8Q
2011. aug. 24. 21:59
14/16 anonim válasza:
Az anyukam es apukam kozt 23 ev van:)
15/16 anonim válasza:
Az édesanyukám és az élettársa között 18 év van. :) Szeretik egymást már több mint 5 éve. Szerintem nem sok, amíg szeretitek egymást miért ne ?! Bár anyukám az idősebb de letagathatna vagy 10 évet is :).
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem sok annyi kor különbség nyugodj meg..... Akik be szólogatnak meg nem kell rájuk figyelni mert lehet hogy irígyek hogy van köztetek némi kor különbség még is nagyon jól el vagytok.
Szerintem ne foglalkozz senkivel csak kettőtökre.... kor különbség nálam max 15... Nem tudok már ezekre mit mondani csak annyit hogy ne érdekeljen titeket hogy mások mit gondolnak rólatok.... Szerintem a ti kapcsolatotok pont ideális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!