Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem képes a romantikára, akkor szakítanom kellene? Mit tegyek?
Én szeretnék néha egy kis romantikát. Elmenni borozgatni, vagy ha finom vacsit készítene, elég lenne pizza is, amit kettesben eszünk meg, nem a konyhában a szüleivel, vagy ha meglepne egy mozijeggyel, és nem azt mondaná, hogy majd leszedi torrentről.
3 éve vagyunk együtt, és nem mindig szeretném ezt. De mivel soha nem lep meg ilyesmivel, hanem nekem kell kisírnom, amikor már elszakad egy cérna, így egy idő után mindig követelem. Virágot sem vesz soha.
Elmondása szerint nem egy romantikus típus, de ha szeret, akkor eszébe kellene hogy legyen nem? Semmit nem tesz értem. Számára nincs olyan hogy MI, csak olyan hogy Ő. Én sem létezem. Szeret a maga módján. A maga hülye kocka módján. De én ennél többre vágyom. Ha igazán akarná meg tudná csinálni... nem így van? Azt mondja, ő nem szereti a gyertyafényes vacsorát, vagy ilyesmi.
Akkor hogy fog egyszer megkérni? Hozzámvágja a gyűrűt? Adjatok tanácsot, mert én már nem tudom mit tegyek.
Én várok túl sokat, vagy csak ő lusta ahhoz, hogy lépjen?
próbáltad megbeszélni vele? megkéted rá? vagy csak várod hogy gondolatolvasó legyen?
lehet,h nem lusta csak nem tudja,h mit lépjen, de ezt igy ismeretlenből nem lehet megmondani, hány évesek vagytok?
Most beszélem át vele vagy századjára a 3 év alatt. Én 20 vagyok, ő 21. Most is csak azt hajtja, hogy mindig azt várom, hogy ő elhív, én soha nem lépek. De nem az én dolgom! Elegem van, hogy mindig mindent én rinyálok ki. Elegem van! Ő csak kifogásokat keres. Tényleg olyan nagy kérés lenne, hogy vegyen egy pohár olcsó bort, és a szobájában kettesben igyuk meg? Vagy gyújtsa meg a gyertyát ami ott van 3 éve a szobájában? Én kérek ennyire rohadtul sokat?
És mi a fenéért nem tudom elhagyni? Annyira szánalmas vagyok!
Szia!
Először is próbáld meg finoman a tudtára hozni, hogy Neked ez kevés, néha jól esni egy kis ez is ez-az. Jól gondolod, ha nagyon szeret, akkor a kedvedért megteszi!:)
Viszont azon érdemes elgondolkoznod Neked is, hogy "elmondása szerint nem egy romantikus típus", tehát megváltoztatni NEM tudod! Hiába lenne gyertyafényes vacsora, hiába főzőcskéznétek együtt, legbelül lehet, hogy csak azárt csinálja, hogy a kedvedben járjon és neki ehhez semmi kedve.
Azt mondom próbáld meg vele ezeket megbeszélni, de az sem megoldás, ha valamit ráerőltetsz!
kötődsz hozzá, szereted, próbálj meg lépj te, vezesd el egy bevásárlóközpontba, és mond neki,h vegyen bort és gyertyákat(lehet,h sajnálja azokat amik szobájában vannak)
vegyetek pizzát is, vagy amit kivánsz győzd meg róla, mond neki,h neked szükséged van rá, ha szeret megkellene,h tegyen annyit érted. Én báris mindent(tőlemtelhetőt) megteszek, de néha még igy sem vagyok elég:( sok szerencsét(amúgy én is 3 éve vok barátnőmmel)
Annyiszor megbeszéltem már vele... szépen, durván, célozgatva, világosan. De egy sem vezetett eredményre. Egyszer megígéri, hogy változik, csak várjak türelemmel, de én már 3 éve türelmes vagyok.
A bevásárlás megint csak egy olyan dolog, hogy én rinyálom ki. Legalább egyszer ő lépne. A gyertyákat azért vettük, hogy majd romantikázunk, sima teamécsesek, de nem gyújtja meg, mert nincs eszébe. De a haverjai, a gép mindig eszébe van, csak én nem. Ha én megyek hozzájuk még azt is elfelejti, hogy az anyjának szóljon, pedig ő világosan megmondta, hogy szóljon, ha megyek. És ezért utál az anyja, azt hiszi, hogy csak úgy betoppanok, hiába van megbeszélve előre 2-3 héttel. Barátom szerint 2-3 hét sok idő, utána meg elfelejt.
Ilyenek a kockák.. én is egy hasonló problémával küzdök.. nem tudom mi a jó megoldás, de én most asszem a "ráijesztést" választom. Tudom, h nem a legjobb mód, de én már mindent megpróbáltam.. Csak attól tartok túlságosan szeretem ahhoz, h elég kitartó legyek a távolságtartásban..
Kíváncsi vagyok Nálad hogy fog alakulni..
Ő nem egy romantikus alkat, nem tudod megváltoztatni. De sajna akkor így neked kell megváltoznod.
Ez nem jó. Nem kell megváltozzon...ha szeret akkor legalább teszi magát h jól érzi magát egy gyertyafényes vacsinál, csak azért h lássa h te jól érzed magad.
Én is így voltam a volt barátnőmmel. Magyarán szólva úgy álltam hozzá és a kapcsolathoz mint b*zi a p*nához. Miután elhagyott rögtön rájöttem h bármit megtennék érte h jöjjön vissza. Ez kb 3 hónapja volt.
Persze ezt nem azért mondom h hagyd ott...sztem ha egy kicsit összekapnátok és egy pár napot külön töltenétek el akkor ha tényleg szeret akkor megteszi majd érted.
nem szeretnélek elkeseríteni,de az exem is hasonló volt...nem viccelek, hogy egy 100Forintos csokit nem vett meg, ha kértem-ha nem....soha nem jutott eszébe magától semmi...az 1. évfordulónkra is ém főztem vacsit, tőle meg semmi...én is kértem, nyafogtam...semmi
...de ez már rég volt, azóta más párom van, aki hoz nekem gyümölcsöt mert tudja hogy szeretem, ma fánkot hozott meglepinek :]
szóval sajnos úgy néz ki számomra (a tapasztalat alapján), hogy ez egyénfüggő...bár szerintem nem halna bele, ha kicsit megerőltetné magát a párod, azért mert nem romantikus...egy pizzát csak nem utasíthat vissza ő sem?!?!
remélem nem reménytelen
Szia
Ne haragudj, hogy ezt mondom de szerintem ennek nincs értelme. Már most eleged van és kikészít ez a helyzet. Mi lesz 10-20 év házasság után? Ne akard ezt, még ilyen fiatalon keress mást, akinek fontos vagy és aki szeret téged és megadja neked amire vágysz.
A barátod valószínűleg tényleg önző, és nem szeret eléggé, el van kényelmesedve, nem érdekli az egész... jó így neki, hogy élheti az életét a haverjaival lehet, gépezhet, fetrenghet de ha akarja ott vagy neki te is és ugrasz. Kényelmes helyzet, de akkor is csak kihasznál.
Biztos nagyon kedves, szép lány vagy sokkal jobbat érdemelnél.
Bocs, de szerintem el kellene őt hagynod még most amikor fiatal vagy és 3 év nem olyan hosszú idő. Jó tudom, annak tűnik de nem annyira nagy idő.
Legalább annyit tegyél, hogy megmondod neki vége, ha nem változtat elhagyod, mert nem akarod ezt érezni egész életedben. Azt neki 2 hét haladékot (az nagyon sok) és ha utána nem vár gyertyafényes vacsorával és nem vesz neked legalább virágot vagy nem tesz semmit akkor vágd rá az ajtót és ne nyisd ki többet.
Hidd el sok fiúnak kellenél, és nem lesz nehéz ezen túltenni magad, bele fogsz tudni szeretni másba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!