Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha a pasitok tartja a kapcsolatot az exével? Kicsit féltékeny vagyok 23/L
*"ellenkező nemű barát.
Másrészt, ha ez így van a pároddal, az biztos nem fog a kapcsolatotok rovására menni. :)
ma 13:56 vagyok
de most komolyan mit mondott neked?h szeret h te vagy a legjobb most neki. ezt sose értem ha egyszer megmondja valaki nektek(női nemnek persze tudom kivételek vannak stb) h szeret te kellesz neki te pedig egy normális csaj vagy aki nem a bunko átverőkre buksz(mert ne mondja már senki nekem h az ilyen nem lehet nagyrészt kiszűrni énis látom egy srácrol h 90%h átfogja verni a csajt akkor a csajok akik ebben sokkal jobbak hogy ne látnák)akkor ezt mért nem hiszed el neki?mért gondolod azt h vissza fog menni az előzőhöz ha aztmondja téged szeret és te kellesz neki igy ahogy vagy nem akkor ha lefogysz nem akkor ha jobb probálsz lenni hanem pont igy hiszen ilyennek szeretett beléd akkor minek kell folyamatosan huzni a szádat mikor valami más lánnyal beszél?ha meg akar csalni ha vissza huzza a szive a másik csajhoz változtatni ugy se tudsz rajta. akkor legalább élveznéd a pillanatot amig tart. amugymeg az egyik legjobb barátom az egyik exem. akivel összejövök és esetleg az exel találkozom elmondom neki is h igen ő az eddig egyik legkomolyabb barátnőm 2,5 évig voltunk együtt de kiderült h nem működik viszont nagyonjo barátok vagyunk és érdekes modon minden komolyabb kapcsolatom tudta ezt kezelni.meg azt is h nem 1-2 nővel voltam hanem azért többel. és ebből meg nem azt kell leszűrni h na egy ujjab strigula lennél neki hanem pont az ellenkezőjét. veled együtt van. hosszabb idő ota tehát te megfogtad valamivel. szoval valamivel jobb vagy azoknál a lányoknál akik akár szebbek vagy okosabbak mint te. mégis nálad van esténként hozzád szeretne bujni nempedig egy dugás után otthagyni mint a többit. persze ettől nem kell elszálni egy kis féltékenység vagyisinkább ragaszkodás direkt jot tesz meg h figyelsz magadra is de hidd el melleted horgonyzik le akkor valamivel több vagy azoknál a szép csajoknál akik eddig megvoltak neki.bár ezzel kicsit messzebb mentem az eredeti témátol csak gondoltam jobban kifejtem ezt az egészet
Ha már az ember folyton az előzőhöz/előzőekhez hasonlítja magát, akkor ott önértékelési problémákról van szó szerintem. Viszont egy egészséges féltékenység meg féltés azért kell egy kapcsolatban. Mindenkinek voltak/lesznek exei, régebbi kapcsolatai, kalandjai, nyilván valami nem működött, valami nem volt jó és már nem vele akar lenni hanem velem. De ha egyszer már elmúlt és vége, akkor miért része még mindig a jelenének (?) Persze nem arról van szó, nem kell rosszban lenni, főként ha jóban váltak el, de annak is megvannak a maga határai. "Az exed a legjobb barátod" hát az én kapcsolatomban én vagyok a párom legjobb barátja is...persze vannak fiú barátai, akikkel kikapcsolódik meg eljár, de mindent csak nekem mond el. Szerintem ez a párkapcsolat meg a szerelem alapja, hogy egymásban találunk meg mindent komplexen amire szükségünk van egy másik emberben. Persze ezen kívül sok más is nagyon fontos, család, munka, hobbik, barátok...de én biztos nem viselném el, hogy ha valami problémája van vagy netán mikor összeveszünk akkor az első útja az exéhez vezessen mondván, hogy ő a legjobb barátja...
Volt egyszer egy ilyen kapcsolatom, a csajjal (barátom exével) nagyon jóban voltam, soha nem féltem tőle, hogy még éreznek egymás iránt, viszont mégis...a barátom gépe tele volt a régi közös képeikkel, msn-en még a csaj menstruációs ciklusát is kibeszélték, sokszor együtt mentünk bulizni, ha tetszett a csajnak egy srác, akkor vele beszélte meg...satöbbi. Úgy éreztem, hogy hiába van velem én mindig csak második leszek az életében, hogy engem is szeret, de soha nem fog úgy szeretni, ahogy az exét szerette...úgyhogy tovább is álltam. A jelenelgi kapcsolatomban nincs ilyen problémánk, most érzem csak hogy ez mennyire fontos...én akarok lenni a pasim életében a "nagy Ő" nem pedig egy nő aki a régi nyomdokaiba akar lépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!