Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ha a pasitok tartja a kapcsolatot az exével? Kicsit féltékeny vagyok 23/L

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 12:43
1 2
 11/20 Kapitány_úr ***** válasza:

*"ellenkező nemű barát.

Másrészt, ha ez így van a pároddal, az biztos nem fog a kapcsolatotok rovására menni. :)

2011. aug. 23. 13:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Igazából csak magamban nem bízom. Sokan szívesen együtt lennének velem és nekem ez a szitu tetszik. Mármint, hogy így kézben tartom a szerelmi életemet. Csak most félelmetes a dolog, mert ő az első srác akinél fenn áll az esély, hogy ő dobna mert én biztosan nem tenném vele. Ebben a kapcsolatban esély van rá, hogy kivételesen én sérüljek :)
2011. aug. 23. 13:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Kicsit betojtam, de tényleg köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 23. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:
sose értettem ezt a ha szakitok vele többet nem beszélünk dolgot. pláne ha komolyabb kapcsolatvolt(években mérhető) hiszen ha együtt voltam a csajjal évekig akkor már nemcask az elvakult szerelem miatt voltam vele hanem mert mint ebert is birom(mondjuk nálam ez azért előfeltétel egy kapcsoalthoz de van ahol nem) szoval ha mint embert is nagyon birom akkor ha nem csunyán szakitunk hanem csak elválnak utjaink akkor nemértem mért kéne haragban lennünk. egy tökjo fej csaj szakitás után se változik. aki meg nekem kellett aztán szakitottunk attol nem fog megváltozni csak rájöttünk h együtt nem jo. ettől fügetlenül szinte az összes exemmel joban vagyunk. az a casj aki ezt nem tudja elfogadni(hogy gyakorlatilag vannak barátaim) az nemhiszem h elég érett lenne egy komolyabb kapcsolathoz. hameg csak dugásrol van szo akkor meg nemérdekel hogy vélekedik. szoval ha megvan a bizalom márpedig gondolom megvan akkor nincs miért félned ha barátok. nameg amugyis ha már jártak akkor ugye kiderült h nem müködik együtt...minek kezdenék ujra?
2011. aug. 23. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Én az előttem szólóval nem teljesen értek egyet :) Mert akárhogy is szakítottatok, volt egy mély érzelem ami összekötött titeket évekig. Én (új barátnő) akárhogy is nézzük annak a volt barátnőnek a helyébe lépek, tehát alapból van már egy "versenyhelyzet" hogy jobb akarok lenni az exnél.. Persze amit leírtál az tök logikus és tök jó ha valaki így tud erről gondolkodni, de legtöbbször nem így vélekednek az emberek. Nem arról van szó, dumáljanak néha, hogy mizu de azért ne napi szinten... nekem rögtön az jutna eszembe, hogy "mivan nem tudnak elszakadni egymástól? mi az amit napi szinten az ex meg tud adni neki, én meg nem" MEg akárhogy is, de egy olyan csajról van szó, akivel szexuális kapcsolata is volt...hát ember legyen a talpán, aki erre nem lenne féltékeny.
2011. aug. 23. 14:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos mostanság ez is egyre többet megfordul a fejemben. Hogy a párom már sok lánnyal volt, nekem meg ő volt az első. Igen, érzem kicsit ezt a megfelelési kényszert sajnos és néha eszembe jut, hogy előző csajai biztos ügyesebbek voltak nálam hisz ők már vszínűleg nem voltak szüzek a korukból kifolyólag.
2011. aug. 23. 17:05
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 13:56 vagyok

de most komolyan mit mondott neked?h szeret h te vagy a legjobb most neki. ezt sose értem ha egyszer megmondja valaki nektek(női nemnek persze tudom kivételek vannak stb) h szeret te kellesz neki te pedig egy normális csaj vagy aki nem a bunko átverőkre buksz(mert ne mondja már senki nekem h az ilyen nem lehet nagyrészt kiszűrni énis látom egy srácrol h 90%h átfogja verni a csajt akkor a csajok akik ebben sokkal jobbak hogy ne látnák)akkor ezt mért nem hiszed el neki?mért gondolod azt h vissza fog menni az előzőhöz ha aztmondja téged szeret és te kellesz neki igy ahogy vagy nem akkor ha lefogysz nem akkor ha jobb probálsz lenni hanem pont igy hiszen ilyennek szeretett beléd akkor minek kell folyamatosan huzni a szádat mikor valami más lánnyal beszél?ha meg akar csalni ha vissza huzza a szive a másik csajhoz változtatni ugy se tudsz rajta. akkor legalább élveznéd a pillanatot amig tart. amugymeg az egyik legjobb barátom az egyik exem. akivel összejövök és esetleg az exel találkozom elmondom neki is h igen ő az eddig egyik legkomolyabb barátnőm 2,5 évig voltunk együtt de kiderült h nem működik viszont nagyonjo barátok vagyunk és érdekes modon minden komolyabb kapcsolatom tudta ezt kezelni.meg azt is h nem 1-2 nővel voltam hanem azért többel. és ebből meg nem azt kell leszűrni h na egy ujjab strigula lennél neki hanem pont az ellenkezőjét. veled együtt van. hosszabb idő ota tehát te megfogtad valamivel. szoval valamivel jobb vagy azoknál a lányoknál akik akár szebbek vagy okosabbak mint te. mégis nálad van esténként hozzád szeretne bujni nempedig egy dugás után otthagyni mint a többit. persze ettől nem kell elszálni egy kis féltékenység vagyisinkább ragaszkodás direkt jot tesz meg h figyelsz magadra is de hidd el melleted horgonyzik le akkor valamivel több vagy azoknál a szép csajoknál akik eddig megvoltak neki.bár ezzel kicsit messzebb mentem az eredeti témátol csak gondoltam jobban kifejtem ezt az egészet

2011. aug. 23. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha már az ember folyton az előzőhöz/előzőekhez hasonlítja magát, akkor ott önértékelési problémákról van szó szerintem. Viszont egy egészséges féltékenység meg féltés azért kell egy kapcsolatban. Mindenkinek voltak/lesznek exei, régebbi kapcsolatai, kalandjai, nyilván valami nem működött, valami nem volt jó és már nem vele akar lenni hanem velem. De ha egyszer már elmúlt és vége, akkor miért része még mindig a jelenének (?) Persze nem arról van szó, nem kell rosszban lenni, főként ha jóban váltak el, de annak is megvannak a maga határai. "Az exed a legjobb barátod" hát az én kapcsolatomban én vagyok a párom legjobb barátja is...persze vannak fiú barátai, akikkel kikapcsolódik meg eljár, de mindent csak nekem mond el. Szerintem ez a párkapcsolat meg a szerelem alapja, hogy egymásban találunk meg mindent komplexen amire szükségünk van egy másik emberben. Persze ezen kívül sok más is nagyon fontos, család, munka, hobbik, barátok...de én biztos nem viselném el, hogy ha valami problémája van vagy netán mikor összeveszünk akkor az első útja az exéhez vezessen mondván, hogy ő a legjobb barátja...

Volt egyszer egy ilyen kapcsolatom, a csajjal (barátom exével) nagyon jóban voltam, soha nem féltem tőle, hogy még éreznek egymás iránt, viszont mégis...a barátom gépe tele volt a régi közös képeikkel, msn-en még a csaj menstruációs ciklusát is kibeszélték, sokszor együtt mentünk bulizni, ha tetszett a csajnak egy srác, akkor vele beszélte meg...satöbbi. Úgy éreztem, hogy hiába van velem én mindig csak második leszek az életében, hogy engem is szeret, de soha nem fog úgy szeretni, ahogy az exét szerette...úgyhogy tovább is álltam. A jelenelgi kapcsolatomban nincs ilyen problémánk, most érzem csak hogy ez mennyire fontos...én akarok lenni a pasim életében a "nagy Ő" nem pedig egy nő aki a régi nyomdokaiba akar lépni...

2011. aug. 24. 09:06
 19/20 anonim ***** válasza:
ez olyan nálam h persze a szerelmem az egyetlen de vannak olyan dolgok amiket inkább egy baráttol kérdezek meg.mondhatnám h a szerelmek jönnek mennek a barátok azok akik állandoak akik a legjobban ismernek. egy barát elmondja ha valamit szarul csinálsz ha szarul nézel ki ha kövér vagy ha hülyeséget csináltál. a szerelmedről ezt nem mondanád. nem mondod a szerelmednek h te figyelj már amikor 5kg val könnyeb voltál mennyivel jobban néztél ki. persze egy részről ez mind1 is hiszen nem ezért vagy vele hanem mert ugy ámblok szereted de ha még igyis gondolnád nem mondod meg neki. mert szereted annyira. és van még egypár ilyen dolog. ha meglepetést akarsz neki mégse kérdezheted meg h szerinted ez tetszene neked szülinapodra?hanem vagy eldöntöd te magad vagy megkérdezel valakit.szoval a lényeg h nem értek egyet azzal h a szerelmem a legjobb barátom. más érzések más hagyományok vannak a szerelmeddel más a barátoddal. persze ezzel egy kicsit ellentmondok magamnak mert a volt szerelmem az egyik legjobb barátom. de a szerelem elmult maradt valami kölcsönös tisztelet féle amit ugy itéltünk meg 20évesen nem elég egy kapcsolathoz. van akinek elég van akinek nem nekünk nem volt elég ettől függetlenül nagyon joban vagyunk és akár gyerekeim anyának is elfogadnám. és igy gondolkodom a többi lányrol is akivel összejöttem. akit komoly kapcsolatban él velem azt csakcsak ismerem annyira már ha egyszer komoly a kapcsolat h mikor szakitunk akkor is normálisan maradunk hiszen a szerelmünk szált el nem mi magunk. attol h a kapcsolat nem működött nem lesz rosz ember és nem kedvelem kevésbé mint embert mint előtte. ehez meg az kell h olyannal jöjjünk össze aki mélto rá. persze egy egyhéten át dugunk aztán nem beszélünk partnerrel ez nem igy van de azt nem is nevezném kapcsolatnak.ugy mondanám h ahoz h elfogadd h a párod joban van az exével(adott esetben egyik legjobb barátja) ahoz kell emberismeret bizalom valamilyen szinten elfogadás amik nélkül meg szerintem nincs komoly kapcsoalt. ezek ha meg megvannak akkor nem félsz attol h félrelép vele vagy visszahuzza a sziva. ha ismered milyen mentalitásu akkor tudhatod mennyire bizhatsz meg benne. és ez az egymás ismerete szerintem hozzátartozik egy komoly kapcsolathoz.
2011. aug. 24. 10:36
 20/20 anonim ***** válasza:
A volt barátnődet el tudod képzelni a gyermekeid anyjának? Ez szerintem rég nem tartozik a barátság keretei közé. Meg miért beszélnéd ki a barátnődet (jelenlegit) a háta mögött, hogy 5kg-mal könnyebben jobban nézett ki? Meg ajándékot is oké megkérdezek lehet pár embert, anyukáját vagy testvérét, de az én barátaim honnan tudnák, hogy minek örülne? Mégiscsak én ismerem, én vagyok vele, elvileg akkor tudom,hogy minek örülne... Szerintem a szerelem magában foglalja a barátságot is, ha nekem bajom van valamivel vele kapcsolatban vagy bármivel, elmondom neki, lehet, hogy a barátaimtól, családomtól is kérek tanácsot, de vele mindent megbeszélek, jót rosszat... De persze természetes, hogy az embernek legyenek barátai, hogy meg tudják beszélni a pasik a pasis dolgokat, a csajok a csajosakat...ő se ül le velem sörözni meg én se vele nézem a Szex és NY-ot... vagy akár ellenkező nemű haver, akivel néha néha összefut az ember meg dumál...de az, hogy az exével a legjobb barátok legyenek nem értem miért van szükségük egymásra (?) Oké, hogy csak a szerelem múlt el mikor szakítottak, attól még kedvelik egymást meg jól kijönnek, oké. És? Én is sok mindenkit bírok és jól kijövök velük, (pasik) néha dumálunk is ha összefutunk, de nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, mert egyszerűen nincs szükségem rá, mert mindent megkapok a kapcsolatomon belül. A barátom is mikor kimegy a haverjaival szoktak lenni a társaságban néha csajok is, ő is dumálgat velük, nincs is ezzel semmi baj. De az, hogy nekem azt mondja a barátom, hogy "bocs ma az xy-nal találkozok" (aki az exe, mert ugye nagyon bírják egymást és mellesleg a gyerekei anyjának is el tudná képzelni)de semmi extra, csak valami problémája van, kicsit dumálunk"...áááá
2011. aug. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!