Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom mindig félreérti amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindig félreérti amit mondok, így állandóan veszekszünk, tiszteletlenül beszél velem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gyakran fenyegetőzik szakítással, egyszer dobott is, de újból összejöttük. Úgy érzem nem becsüli meg hogy én mennyire szeretem őt.:S Másfél éves kapcsolat, első pérkapcsolata mindkettőnknek. Én 16 éves lány vagyok.
2011. aug. 23. 10:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Problémák úgy magukban nem nagyon keringenek.... emberek vannak akik örömet vagy bajt okoznak egymásnak. Rajtunk múlik, melyiket kapjuk ki magunknak, melyiket választjuk, melyikhez ragaszkodunk.....de ezt mindig valakihez köthető.

Lehetsz életed főszereplője, de mindig lehetsz áldozat is.

2011. aug. 27. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!