Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem is sokat eltűrtem, de jogosan. De egy barátnak nem kéne ilyennek lennie. Vagy mégis?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátnőmmel nagyon nagyon egyhangúak vagyunk. Én mindent eltűrök ő semmit. Két véglet.. Én kiakadok de én leszek a hibás a végén. Ma az történt, hogy egy fiú megfogta a s.ggét. Barátnőm röhögött rajta. Majd hangot adott neki, hogy mennyire szereti azt a buszt.. Én kiakadtam, kidobtam kiosztottam hogy nem lesz igy jo elveszített hagyjon békén stb.. ő jött azzal, hogy engem szeret meg megváltozik meg stb. Én vissza engedtem.. Most jó oké, aláírom sokat eltűrtem meg elhittem neki, meg be etetett.. Aláírom valamilyen szinten papucs vagyok persze. De szerintem 15 évesen még kicsit h.lye felfogása van és mire felnő addigra nem fogja ezeket a dolgokat csinálni. Amúgy tudom, hogy szeret csak bolond ilyen téren.. meg sok. A bonyodalom az az , hogy van egy nő barátnőm. Haverom. Ahogy tetszik.. Ő neki elmeséltem, és elzavart hogy mekkora puha p*cs vagyok meg igy rendes kiosztott hogy neki ez nem jön be..Szerintem nem ilyen egy barát.. vagy mégis? Aláírom sokat eltürtem barátnőmnek, de tudom hogy szeret ezeken kívül.. Mert kimutatja.. Barátomat meg nemértem.. Nektek vélemény?!2011. aug. 22. 21:57
12/21 A kérdező kommentje:
15 csaj közül az csak rám tartozik mennyit húztam meg: ) nem azért vagyok hogy széthúzzak mindenkit. De egyébként azt mondják jó vagyok. A kérdés meg nem az volt, hogy figyelj, szerinted mennyire vagyok jó az ágyban?!
2011. aug. 22. 22:07
13/21 A kérdező kommentje:
De most komolyaaan.. felteszek egy kérdést.. erre jön egy válaszoló aki oké normális választ ad de minek mellé 4 másik aki igazolja őt, és utána meg ez lesz a téma.. :|
2011. aug. 22. 22:08
14/21 anonim válasza:
a véleményem kérdeztem én leírtam nem fogadod meg nem érdekel kész csá ebben mia baj ? :D ember...
17/21 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy jó válaszod volt, nem is a válaszoddal volt a baj, hanem azzal hogy most ez lesz a téma hogy hány nővel voltam.. kész vicc emberek. Amúgy meg nem vagyok szűz ne röhögtess csak kajak nem értem spanomat..Nem is azért tettem fel a kérdést, hogy milegyen a csajjal mert nem.. csak hogy spanomnak így igaza van e .. mármint hogy ilyennel betámad?
2011. aug. 22. 22:10
18/21 anonim válasza:
ezt te érzed én csak mondom helyedben dobnám...
és én nem engettem volna ilyet ( yo nem is engetted)
de mondom végül ugy is te döntessz és te látod mennyire vagytok meg :)
19/21 A kérdező kommentje:
De a kérdés spanomra tér ki... hogy szerintetek barát az ilyen, vagy full igaza van és én kérjek bocsánatot hogy elküldtem a halál f.szára mert hogy nem barát az ilyen?
2011. aug. 22. 22:15
20/21 anonim válasza:
Nem értelek. Valaki megfogta a buszon a seggét az akarata ellenére. Ő meg nem pofozta fel a csávót és osztotta ki hanem röhögött egyet rajta. Ez a probléma? xD Neked is picit fel kell még nőnöd. Ez még nem a sokat eltűrtél kategória hidd el. Vagy ha mégis akkor írd le részletesebben mert a problémád az írásodból elég semmisnek tűnik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!