Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem, hogy nem hagytam ott?
Figyelt kérdés
3éve vagyok együtt a párommal,több szakításon voltunk már túl,voltak durva dolgok,mindent megbocsájtottam,mert rettentően szeretem:( egyik szakításnál fejemhez vágta,hogy dögöljek meg,elötte fél évig nálunk lakott,anyujék tartották el és azt is mondta,hogy a "jó k..anyámat"ez kb fél éve volt,anyu megbocsájtott neki,mikor én is.ez a szakítás azért volt,mert elötte este rendesen ráütött a kezemre és idegbetegeskedett.volt már hogy a fejét verte a falba, hát mindenki látta rajta másnap,lila volt a szeme alatt teljesen. mindig veszekszünk azon,hogy ha én azt mondom nem akarok lefeküdni vele,akkor nem.és nem érti meg,6szor elmondtam neki egyik este,fewlidegesített és mondtam neki ha nem tetszik,menyjen máshoz.. erre megütött,"amiért így beszéltem magamról"hirtelen elkapott a sírás,pont náluk voltunk,és nem akart elengedni,de amig kiment eldugni a nadrágom(ne tudjak elmenni),addig magamra kaptam a fölsöm,melltartóm beledobtam a táskámba(nem volt idő felhúzni) és sírva könyörögtem a nadrágomért.. ő meg azért könyörgött hogy ne mondjam el senkinek. melltartü nélkül sehol se jártam még.erre hazajöttem busszal. hiába látszott hogy nincs rajtam,itthon elmeséltem anyunak.ő azt mondta hagyjam ott.én vele maradtam,azóta minden rendben,kivéve,hogy még mindig veszekszünk ezen a szex dolgon,néha belemegyek,hogy másmilyen pózban akkor rögtön jön azzal,hogy "hátulról?"ez az egy amire azt mondom mindig hogy nem..elveszi a kedvem teljesen a szextől,ezzel hogy így erőlteti.azóta már simán kimondom hogy megütött,beszélgettem róla az egyik fiú ismerősömmel(barát),és csak nézett..ő soha nem ütne meg senkit.azóta csak egyik reggel volt idegbeteg,mikor elegem lett és szakítani akartam,arra keltem fel,hogy puszilgat ott lent,mondtam neki nem...56szor elmondtam,és nem értette...ilyenkor fogja a fejét rugdosodik a falba elég ijesztő.van esély rá,hogy jól döntöttem,vagy hagyjam ott mihamarabb? amúgy szeretem nagyon amikor normális.és ő is szeret.közös jővőt terveztünk,gyüjtögetünk házra.de közben meg az ilyen dolgok elbizonytalanítanak,nem akarok olyan házasságot amiben vernek:((2011. aug. 22. 19:00
11/20 anonim válasza:
19:25 vagyok
Nekem is az első volt, nagyon nehezen, de túl tettem magam rajta, hidd el, találsz te ennél 100000* normálisabbat is. :)
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,ezzel egy kis erőt adtatok,bár a szép emlékeket sosem fogom tudni kiverni a fejemből. de a pofonon is azt hittem túl tettem magam,pedig ma is eszembe jutott,és ilyenkor rám jön a szomorúság.
2011. aug. 22. 19:28
13/20 A kérdező kommentje:
amúgy 19 éves leszek szeptemberben.
2011. aug. 22. 19:28
14/20 anonim válasza:
Ismét a 19:25-ös vagyok.
Igen, a szép emlékeket én is nehezen felejtettem el, csak a normálisabbik énjét szerettem, de az idegbeteggel nem is foglalkoztam, csak legyintettem, rá, mint már mondtam, azt hittem megváltozik, vagy csak lehet rossz napja volt. Aztán ezek az erőszakoskodás egyre gyakori lett, én már nem bírtam tovább, szóval szakítottam. Magamból kiindulva 1-2 hónapig, ha szakítasz biztos a padlón leszel, de ha nem akkor is, csak lehet más értelemben. :( Szakíts vele, nem érdemel meg téged.
15/20 anonim válasza:
A legelső hozzászóló vagyok. Bocsi a bunkóságért :( Leszűrve a kommentekből rúgd seggbe a kis f@szt és hagyd el :(
16/20 A kérdező kommentje:
semmibaj. annyira sajnálom,hogy ez másokkal is megtörténik, és magamból kiindulva nagyon nagy erő kell ahhoz, hogy valaki kitudjon lépni egy ilyen kapcsolatból:( köszönöm mindenkinek a választ. majd írok,hogy mi volt.maximum ha túl tettem már magam rajta.
2011. aug. 22. 19:44
17/20 anonim válasza:
Ez egy idegbeteg. Egyszer majd jól sz@rrá fog verni. De ha mellette maradsz meg is érdemled.
18/20 anonim válasza:
A legelhivatottabb pszichiáter sem költözik be a zártosztályra, tőled sem várja el senki, hogy együtt élj egy közveszélyes őrülttel.
19/20 A kérdező kommentje:
anyummal sokat beszélgettem,mondta teszteljem,hogy ha egy este nem alszok náluk,hogy reagál.Mondtam neki,hogy este 10kor haza megyek,mert anyum egész este dolgozik(szőnyeget sző) és szeretnék vele közben beszélgetni meg ilyenek.Erre este 10-ig végig kiabált velem.Végülis elengedett. Kikísért,és rájött,hogy ezek a kiabálások szakításhoz fognak vezetni,erre "rázkódott a padon",nem tudok máshogy fogalmazni.Itt biztossá vált számomra hogy vége.Elkezdi elmegy pszichologushoz is csak maradjak vele.remegett végig a keze,neki akart mennni az oszlopnak,csak szerintem rájött hogy akkor méginkább szakítok. Ma jön a cuccaiért.ennyi volt.rengeteget sírtam/sírok..nem tudom hogy leszek túl rajta,mert szeretem és sosem fogom tudni elfelejteni az aranyos oldalát:((
2011. aug. 24. 12:43
20/20 anonim válasza:
Azért kipróbálhatnátok, mennyit segítene egy terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!