Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Rosszul döntöttem amikor belementem?
A történet a következő.
Kb.2 éve megismertem egy srácot,aki iszonyatosan tetszett,de volt barátnője és nekem is barátom.Rengeteget msn-eztünk és flörtöltünk,sőt még egy-két csók is elcsattant (amire nem vagyok büszke),de nagyon belezúgtam.Úgy érzem ő az igazi számomra.
Én is tetszettem neki,de a barátnőjét mégsem hagyta ott,mert sajnálta.Pedig sokszor mondta,hogy többet érez irántam mint a barátnője iránt.De mégsem lépett.
Én közben szakítottam a barátommal.Telt az idő,vívódtunk a dolgon.Másfél év után szakítottak,de akkor épp nekem volt barátom.Mikor mi is szakítottunk úgy döntöttem megteszem az első lépést.Elhívtam egy randira és akkor megkérdezte,hogy járnék-e vele.Hírtelen nem tudtam mit mondjak.Aztán belementem.De nem tudom eldönteni,hogy valójában meg akarja velem próbálni,vagy csak "ha ló nincs jó a szamár is" alapon,amíg nem jön jobb,addig jó leszek neki.Vélemények?
Egy próbát megér.
Én 19 évesen eljátszottam egy hasonlót.Kerülgettük egymást,mint macska a forró kását,de csak nem lett belőle semmi,mert z egyikünk beszari volt,a másik meg túl sokat akart.Egy gyerekkel és válással később találkoztunk újra.Azóta dúl a love.Mai eszemmel nem lennék beszari,és belevágnék.Szóval szerintem jól tetted.Max kiderül,hogy nem ő az igazi.És akkor mi lesz?Semmi:)
Nem tudom mit mondjak,mert nem ismerema fiút. MOst vagy szerecncséd van és megkaptad az igazit,vagy pedig a fiu hazudott neked azzal kapcsolatban,hogy jobban szeret téged mint a barátnőjét azért,hogy tudjon maga mellé láncolni,pont ugy ahogy te mondtad "ha ló nincs,jó a szamár is"...
De szerintem próbáld meg,hátha jó lesz...csak ne szeressed még jobban amig nem biztos...gondolj arra hogy ő mit csinált s miket mondott a volt barátnője háta mögött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!