Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális lányt? Hol vannak ők?

Figyelt kérdés
Hol találok egy olyan lányt aki nemcsak bulizni akar mindig, nemcsak a legmenőbb alakokkal lógni, hanem néha sétálni, beszélgetni, összebújni stb. 20éves vagyok, nem vagyok egy itthon ülő típus, szeretek szórakozni, de valahogy nem sikerül egy értelmes lányt sem találnom. Volt már több barátnőm, de ahogy látom mostanában a csajok a vasalthajú, rózsaszínpólós csávókra buknak. Ilyen én soha nem leszek. Hol lehet értelmes lányokkal ismerkedni?? 20F
2011. aug. 21. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
véleményem szerint az a 38. darab cipőre utal amiből csak ötöt hordunkXD
2011. aug. 21. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Valami újat mondtam? Van mégegy észrevételem.Valamivel mindig kikell tünni,hogy felfigyeljenek ránk,de ha ez meg van a lehető leghamarabb saját őszinte énedre kell terelned a figyelmét,nem azt eröltetni,ami miatt rád figyelt.Persze ez akkor,amikor komolyan akarsz egy csajt és nem csak úgy.Érdekes viszont egy laposodó kapcsolatba,hogy pont a nők nem dobják fel,pedig pontosan ez az életük,hogy mindig legyen egy ujdonság,de ha nekik kell nyujtani azt,akkor azt olyan nőiesen sehogy se teszik,vagy amire azt hiszik,hogy jó a palinak azt eröltetik,de nem veszik észre,hogy a pali,nem nő.Kevesebbet,de erőteljesen kell egy palira hatni.A nőkre sokat,de pici dolgokkal.38 cipő??? Nem volt még ilyened? Akkor 100 db bugyi,80 körömlakk,de még az elsőbe is van.Szóval furcsák,érdekesek,kellenek,de a francba 10-20-30 évig együtt ezzel a "talánnyal"???
2011. aug. 21. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert a normálisabb, kissé visszafogottabb lányokra nehezebb rátalálni. Hiszen ők nem annyira népszerűek, nincs 1000 ismerősük facebookon így nehezebb rájuk is akadni.De szerintem ez nem csak nálunk lányoknál van így hanem pasiknál is. Titeket is ugyanolyan nehéz megtalálni.
2011. aug. 22. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:

szeretek bulizni de a múltkor beszélgettünk át egy éjszakát a barátommal a parkban. rosszul vagyok a puszipuszitól meg a rózsaszín, sőt a lila pólós fiúktól is, talán ezért szedtem össze magamnak egy szakadt rockert (akit egyébként imádok):D a vasalt haj nagyon ritkán mondjuk tud jól állni.

vannak normális lányok csak nem jársz nyitott szemmel.

18L

2011. aug. 22. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én eléggé normállisnak tartom magam :) Amúgy én is így vagyok csak hogy én egy normállis fiút nem találok :/ Ha van kedved írj privit :)
2012. febr. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!