Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a férjeddel, csak a gyerekek miatt?
Elöször is ,ha már régebben sem volt okés a férjed akkor mi a tökömért szültél neki gyereket???
Egy gyereknek tudod mennyire beletiporhat a lelkébe az ,hogy a szülők elválnak?!?
Ha már megszülted ,akkor neveld is fel rendesen!!!
És ami a rossz döntéseidet illeti,ez van, vállald a következményeket!És ne csak magadra gondolj önző módon!
Te meg ha egy férjes asszonyt kefélsz, kérdező, megérdemelnél egy istenes jobbost a férjétől. enyém a belednél fogva akasztott volna fel. nem engem, Téged.
egyébként itt is ez lesz: asszonykának megbocsát a férje, teljes lesz a béke, és Te leszel a "szemét csábító". megérdemled.
"nem szerelemből hanem az első gyerek miatt"
Csak én érzek ellentmondást?
figyelj, felejtsd már el a mese részét!
ez a nő 2 gyereket szült egy férfinak, akit állítólag "sosem szeretett". Neked nem sántít ez? buta vagy, kérdező. még rosszabb, mintha gonosz lennél.
Te leszel a következő, akivel elveteti meg felcsináltatja magát, aztán otthagy Téged is, mert "megtalálta élete szerelmét". de előtte lehúzza a pénzed. nézd meg jól a férje sorsát, az lesz a Tied is.
vagy simán jó vagy neki szeretőnek, eszébe nincs elhagyni a férjét. és gyáva módon előtted a gyerekei mögé bújik.
ez a nő ugyanis úgy hazudik, mint a vízfolyás.
Bocsánat most utólag olvasgatom a helyzetet!
Nos kedves kérdező!
Szégyelhetnéd magad ,hogy férjes asszonyokkal kezdegetsz!Jó ok ,hogy mindenhez két ember kell,de Te voltál az egyik !Szóval érezd jól magad ,hogy egy egész családot teszel tönkre!Tönkreteszel egy balek férfit és két gyermeket is!
Szerintem már csak egy kis idő és tutira keresztre leszel feszítve bűneidért!Nyugodt éjszakákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!