Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elolvassam az sms-eket?

Figyelt kérdés

Barátnőm kölcsönadta a pendrive-ját. Van rajta egy üzenetek mappa, benne mindenféle sms-sel. Névvel ellátva. Még januárban monda nekem, hogy mentegetett a telójáról üzeneteket, nekem az akkor elég rosszul esett, nem azért mert őriz valamit, hanem mert az orromra kötötte. A múltkor azt mondta, hogy a volt kalandjai nem jelentettek neki semmit sem, most meg találok valamit, ami pont az ellenkezője. És ahogy nézegettem a dátumokat jó pár üzenet azután van dátumozva, mikor már hónapok óta együtt voltunk és egy pedig idén márciusi:S

Szerintetek elolvassam-e legalább a legkésőbbieket? Vagy pedig bízzak meg benne maximálisan és ne olvassak el semmit sem? Csak lehet, hogy olyan dolgok is van bennük, amik már terhelőek lehetnének.

Eddig jól elvoltunk, de ez mellbe vágott kicsit.

2011. aug. 21. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

@15:35

Brad Pitt? :D Nem vagyok én b.uzi! :D

2011. aug. 21. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

Èn elolvasnám.

a szerelem vak, nehogy ne lássam már a fától az erdöt...

26/N

2011. aug. 21. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Ja, azt hittem lány vagy, bocs. Megzavart ez az exe-im kifejezés.

Akkor itt egy rád szabott, és ha ő kérné? [link]

2011. aug. 21. 15:39
 14/23 A kérdező kommentje:
Az fix, hogy exek is vannak ott, mert 1-2 nevet tudok és xy-üzi néven van egy pár. Az, hogy közölte, csak annyiban oké, hogyha találok ilyet, akkor tudjam, hogy ezek azok:D De jóval azután, hogy együtt vagyunk és jelentenek vmit??:S
2011. aug. 21. 15:41
 15/23 anonim válasza:
50%

valóban az én barátom is... más lányokotol kapot smsket 1x... nálam maradt a telója és irt 1 lány...

" tegnap este jót dugtunk ma is dugunk" valami ilyesmi volt

megkérdeztem barátomat le tagadt de ott volt az sms éstönkre ment az egész 3 év :( nem éri meg elolvasni ....

2011. aug. 21. 15:41
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Én tutira elolvasnám... nem bírnék a kíváncsiságommal:D, de nem is érezném magam bűnösnek miatta, mert szerintem, ha minden további nélkül odaadta neked a pendrive-ját, akkor nem lehet semmi "terhelő" az sms-ek között rá nézve:), szóval én tutira nem lennék féltékeny egy ilyen hülyeség miatt:D De beleolvasnék, csak kíváncsiságból:DD
2011. aug. 21. 15:42
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
15:41: Ha nem olvastad volna el, lehet, hogy ma is együtt lennétek, és csalna fűvel-fával... nem mondom, hogy jó dolog, hogy elolvastad, de az jobb lenne, ha nem tudnád, és több időt pazarolnál rá?
2011. aug. 21. 15:43
 18/23 A kérdező kommentje:

15:41! Szóval most úgy érzed, hogy kár volt elolvasni. És ha azóta is folyamatosan csalna?:(

15:42! Ez igaz, ha rá nézve terhelő dolog is lenne benne, akkor kicsit jobban őrizte volna...

2011. aug. 21. 15:56
 19/23 anonim ***** válasza:
44%

@15:39

Bárki kérhetné, lehet akár az atyaúristen is női alakban, sem kinézet sem belső érték nem befolyásolhatná a döntésem. Eleget szívtam hisztis p.icsák miatt, többet nem tűrök el.

2011. aug. 21. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

én biztos elolvasnám már csak azért is mert nagyon kíváncsi vagyok.. ha nekem párom van nincsenek titkaim előtte,bátran megnézhetek bármit és ő is ..

de persze ha ő nem olyan hogy megengedné hogy elolvasd vagy rosszul esne neki akkor ne olvasd el vagy tényleg úgy hogy ne jöjjön rá..

ha olyat találsz az sms-ek közt amit nem kellet volna legalább megtudtad és jobb úgy mint folytonos bizonytalanságban lenni azután..ha meg mind3n rendben az sms-ekkel legalább megnyugodhat a lelked:)

2011. aug. 21. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!