Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok felnézni a páromra! Van értelme így folytatni?
Számomra mindig is fontos volt, hogy fel tudjak nézni a páromra, büszke legyek rá.
Mostani párkapcsolatomban azomban ez nincs meg. Sőt volt hogy szánalmasnak találtam páromat! 30 éves férfiról van szó. Aki falta a nőket, bulizott és minden ami ezzel járt. A rossz utat választotta.
Én valamiért első látásra beleszerettem, hiába mondta a környezetem hogy csak szenvedni fogok, ne kezdjek vele kapcsolatot, nem hallgattam senkire.
Nekem lett igazam, megváltozott, mindennél jobban szeret és legfőképp nagyon hálás. Mindig mondja hogy mennyi mindent köszönhet nekem, amióta megismert megváltozott az élete jó irányban.
Csakhogy én már ugy érzem elfáradtam. 23 éves vagyok és néha azt érzem nekem kell nevelnem egy 30 éves férfit, mindig figyelnem kell hogy le ne térjen az "útról".
Már nem erre vágyom. Kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnék egy férfivel, aki mellett nő lehetek.
De félek, ha ezt elmndanám páromnak vissza süllyedne oda, ahonnan elindult. Ígyis sok idő kellett ahhoz amíg megbízott bennem, mindig mondta hogy sokkal jobbat érdemlek és ugyis elfogom hagyni. Mindig mondta, hogy bárkit megkaphatnék nem érti miért pont őt választottam és igazat megvallva én sem.
Félek, hogy tönkre tenném az életét. Mit gondoltok?
Légy egy kicsit önző magaddal szemben. Sajnos én ugyanebbe a hibába estem, amibe Te készülsz... A saját érdekeidet tartsd szem előtt, és csak is ezután kezdj "jótékonykodni" másokkal. Ne arra gondolj, hogy ha ezt elmondod neki "visszaesik"... 30 éves, el tudja dönteni hogy mit akar,igazi férfiként viselkedni aki mellett egy nő, nőnek érezheti magát és megtartani téged, vagy játszani az esetlent akit terelgetni kell felnőtt fejjel, mert különben hülyeséget csinál... Ha az utóbbit választja, te is válassz inkább mást... 23 éve vagy, előtted az élet! Ne ragadj le egynél, mert később nagyon bánni fogod, hogy egy emberre fecsérelted el a fiatalságodat!
Minden jót! :)
Én azt gondolom, hogy nem igazi férfi, és érzelmileg manipulál! "mindig mondta hogy sokkal jobbat érdemlek és ugyis elfogom hagyni. Mindig mondta, hogy bárkit megkaphatnék nem érti miért pont őt választottam"
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha úgy érzed, beszéld meg vele, mondd el, hogyan érzel. Ha viszont boldogtalan maradsz ezek után is, legjobb lesz, ha külön folytatjátok.
Azért remélem, sikerül megoldani :)
Szia :)
Beszélj Vele! A leírtak alapján szeretitek egymást,legbelül még Te is,csak kicsit elfáradtál.Mindenképpen le kell ülnöd és beszélned kell Vele,mond meg Neki hogy nagyon szereted,és Neked fontos hogy boldognak lásd,nem akarod hogy rossz útra tévedjen,de szerinted Neked nincs sok tered a kapcsolatban.Egy olyan kapcsolatot szeretnél,ahogy egymásra vigyáztok és nem csak Te Őrá,és hogy együtt tegyetek dolgokat ne pedig egymásért.Ha tényleg szeret (mint írtad) akkor megérti,és helyreállnak a dolgok.
Sok szerencsét! :) :)
hát én azt gondolom, hogy mi nők tényleg úgy vagyunk megalkotva, hogy szeretnénk a férjünkre felnézni.
engem is kerülgetett egy olyan férfi, akinek mondtam, hogy egy elvált nőt keressen magának, aki pontosan tudja, mik a szabályok. egy kis hatásszünet után folytattam: és be is tartatja a szabályokat. nna, erre azonnal rávágta, hogy igen, igen, neki pont ilyen nő kell, azaz én.
megijedtem.
mert én is olyan vagyok, mint te, hogy egy férfi legyen egy házasságban a határozottabb. igenis meg lehet oldani, hogy egy házasság működjön úgy, hogy a nő úgymond alárendeltebb helyzetben van, mint a férfi, és a férfi nagyon is értékeli a nőt ezért.
ha bizonytalan vagy, ne házasodj össze ezzel a férfival, mert egy házasságot nehezebb felbontani, mint egy együttjárást.
a veszélye tényleg fennáll, hogy visszazüllik, ha te otthagyod. de legyen benned egy egészséges önzőség, hogy a saját elkövetkező évtizedeire gondolj.
egyébként könnyen megtörténhet az is, hogy ebből a kapcsolatból rengeteget tanult, így nem fenyegeti a veszély, hogy tönkremegy az élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!