Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom vagy nem?

Figyelt kérdés
3 éve van ez a párkapcsolatom és most egy kicsit bizonytalan vagyok. Regisztrált egy olyan oldalon, ahol alkalmi szexre és egyéb dolgokra keresnek párt!Erre csak véletlenül jöttem rá, amikor előttem nézegette az üzeneteit! Állítása szerint csak azért regisztrált mert egy barátja meghívta! De az oldalon olyan adatokat adott meg magáról, hogy egyedülálló és mindenben benne van! Különböző oldalakon is mindig az van neki kiírva, hogy kapcsolatot keres! De mindig azt mondja, hogy szeret és ezek csak hülyeségek! Mit gondoltok? És ha ti szerettek valakit, akkor befeküdtök egy takaró alá egy másik személlyel?
2009. ápr. 15. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

húha...én biztos kiborulnék ha ilyet megtalálnék :S (kevesebbért is ki szoktam...)

mindenesetre tuti hogy kérdőre vonnám, nem tudnám hova tenni a dolgot...szerintem legyél kicsit "szigorúbb" hozzá, ne fogadd el hogy ilyet csinál! miből gondolja, hogy ez normális dolog?

nekem nem tudná bemagyarázni, hogy ez ártatlan hülyeség, én folyton gyanakodnék..

...én még csókot sem váltanék mással, nemhogy befeküdjek egy ágyba vele...

2009. ápr. 15. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Uff... sajnállak... de a férfiak ilyenek. De azért mondd meg neki, h nem esik jól, és hogy ő mit szólna, ha te tennéd ezt. De beszéljétek meg mindenképp, mert nehogy az legyen a vége, hogy ő mindent megtehet, és a végén meg tiszta hülyének néz. Viszont ha te meg csak megnézel vkit, r***dt féltékeny lesz. Remélem, sikerül tisztázni :)
2009. ápr. 15. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Azt hittem csak én vagyok ennyire gyanakvó! :)
2009. ápr. 15. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem nálam nincs rosszabb ember ilyen téren :D

most pénteken megy egy kis összejövetelre, ahol egy "veszélyes" lány is ott lesz, ezen már kb. 5x összevesztünk... ez mondjuk már nem egészsége, és tudom is, de nem tudok tenni ellene, pedig próbálok...(azért már jobb vagyok mint régen ;))

remélem tudjátok tisztázni, és kívánom hogy csak tényleg valami hülyeségről legyen szó :)

1. válaszoló voltam

2009. ápr. 15. 21:01
 5/6 Satanné ***** válasza:
Az aki felteszi ezt a kérdést, magában már tudja is rá a választ....igen, sajnos megcsal...pont egy ilyen ürgével jár anyám is... és néha ha elutazik a hapsi, akkor a másik internetes nöjéhez megy...itthon meg az a duma, hogy én szeretem anyátokat, mindent megteszek érte....én dobnám....egy férfi a mai világban már legyen monogám!!!!igy is eléggé szabadjára vannak engedve
2009. ápr. 15. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha hülyeség lenne nem regisztrálna be!ne legyél naív!ha lesz lehetősége megfog csalni!ez tuti!regisztrálj be te is,de ne rakjál ki képet és irogass neki!mit fog vissza írni?ebből rá fogsz jönni hogy szerinte mennyire hülyeség az egész!*
2009. ápr. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!