Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom vagy nem?
húha...én biztos kiborulnék ha ilyet megtalálnék :S (kevesebbért is ki szoktam...)
mindenesetre tuti hogy kérdőre vonnám, nem tudnám hova tenni a dolgot...szerintem legyél kicsit "szigorúbb" hozzá, ne fogadd el hogy ilyet csinál! miből gondolja, hogy ez normális dolog?
nekem nem tudná bemagyarázni, hogy ez ártatlan hülyeség, én folyton gyanakodnék..
...én még csókot sem váltanék mással, nemhogy befeküdjek egy ágyba vele...
szerintem nálam nincs rosszabb ember ilyen téren :D
most pénteken megy egy kis összejövetelre, ahol egy "veszélyes" lány is ott lesz, ezen már kb. 5x összevesztünk... ez mondjuk már nem egészsége, és tudom is, de nem tudok tenni ellene, pedig próbálok...(azért már jobb vagyok mint régen ;))
remélem tudjátok tisztázni, és kívánom hogy csak tényleg valami hülyeségről legyen szó :)
1. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!