Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a párom folyton megcsal, de ugyanakkor hozzám ragaszkodik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 09:25
1/17 anonim válasza:
Ha ló nincs szamár is jó. Biztos benne, hogy te ott vagy neki, de annyit nem jelentesz számára, hogy hű is legyen hozzád----- nem szeret.
Eszméletlenül megalázod magad azzal, hogy még mindig vele vagy.
2/17 anonim válasza:
Mondjuk mert idióta vagy és hagyod neki, ezért melletted marad, mert az állandó kapcsolat jól jön, ha épp nincs alkalmi...?
3/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Engem is csalt a barátnőm, és mindig utána azt mondta, hogy "ragaszkodik" hozzám, ez egy jó szöveg, dehogy ragaszkodik, annyi az egész, hogy kell neki egy biztos pont, mert nem biztos, hogy a másik is járna vele, szabadulj meg még időben tőle,mert ezek a legrosszabbak.
4/17 anonim válasza:
Tudod,hogy mindig megcsal, és te még vele vagy? :D
Hát gratulálok!
5/17 A kérdező kommentje:
De én nagyon szeretem Őt és nem egy éve vagyunk együtt! Tudok a megcsalásokról, de nem tudok semmit sem tenni ellene, mert nem köthetem oda magamhoz. Igen, lehet hülye vagyok, de szeretem. Tudom, furcsa, hogy nem csarélgetem a partnereimet.
2011. márc. 9. 23:21
6/17 anonim válasza:
Hát ha ilyen vagy, akkor meg fogadd el, mert sok mindent nem tehetsz ellene, de elárulom, ha tényleg szerelmes lesz valakibe (beléd nyilván nem az), akkor nem fog veled maradni.
7/17 anonim válasza:
Az nem partner cserélgetés ha egy olyan embert elhagysz, aki semmibe néz téged. De ha a te gondolkodásod ilyen, akkor mondhat itt bárki, bármit úgyis vele maradsz és elviseled, hogy azok a nők, akikkel téged megcsal szánalmasnak tartanak és röhögnek rajtad, ugyanúgy, ahogy a partnered is.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem nőkkel csal meg, mert nem vonzódik a saját neméhez. Tényleg ennyire álszentek vagyunk, mi emberek? Amit nem látok, nem fáj. Ki ne gondolt volna másra már, amíg a partnerével volt. Miért kellene otthagyni valakit, mert éli az életét? Még elég fiatalka. Inkább élje most ki magát. Én így gondolom.
2011. márc. 10. 09:37
10/17 anonim válasza:
Akkor meg a pasik, akikkel lefekszik gondolják rólad azt, hogy szánalmas vagy és nem bírod a nődet kielégíteni. A csaj meg élvezi, hogy veled bármit megtehet.
Egyszer majd meglepődsz, ha odáig jutsz vele, hogy gyerek meg ilyenek és majd egyáltalán nem fog rád hasonlítani a gyerek.
Az egészben az a legdurvább,hogy tudsz róla és teljesen normális is ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!