Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a párom? A jókisfiu szerepét adja midig és én mindig hűen hiszek a szavában, de már többször is voltak csajos ügyei (3 éve járunk, bővebben lent)?
Emlmentünk egymás nélkül bulizni én csajbuliba ő kanbuliba. És legalább 5-6 embertől is visszahallottam, hogy ő aznap este 1 csajjal volt.Persze ő letagadta és én neki hittem.
Ma is elmentünk bulizni és van 1 fiu aki elkezdett taperolni engem. A párom azt mondta a fiunak hogy vegye le rólam a kezét. A fiu pedig azt válaszolta, hogy csak neked szabad az én barátnőmet taperolni és én a tiedet nem fogdoshatom? Ebben az csak a bökkenő, hogy nekem mindig a párom azt panaszkodta, hogy a lány ki akar vele kezdeni mindig, a lány barátja szerint viszont a párom akar kikezdeni a lánnyal.. MIT Higyjek??? mit csináljak? Kérlek mondjatok erre a helyzetre valami ésszerű megoldást. A buli után haraggal váltunk el. Még annyit, hzogy én 18, ő pedig 23 évesek.
Azt h egy sz*arházi f*stömlő rühpatkány barátod van..ő kajak megvan sértődve ha Te csinálsz valamit,de ellenben Te meg nézd el,meg higyj neki h nem csal meg,meg hasonló...Szerintem hagyd a pibe és keress valaki más aki tényleg szeret nem hazudik Neked;:)
Bocsi ha az elején túl nyers vagy agresszív voltma:$:/
Hát, nagyon úgy néz ki hogy megcsal és csúnyán átvág!
Tudja hogy te mindent megbocsájtasz neki és ezzel szépen vissza is él, azt is tudja hogy akármit hazudik te bekajálod a szövegét...
Úgy megvezet hogy öröm nézni.
A tulajdonának tekint, de nem nőnek, nem tisztel.
Ő azt csinálhat amit akar, te meg úgyis alárendeltként engedelmeskedsz.
Neki ez tökéletes, kielégíti az összes vágyát ( rajtad és másokon ), megkap mindent amit akar.
Ezt éveken át lehet játszani, hidd el, tapasztalat.
De egy kapcsolat nem lehet egyoldalú, ez neked nem jó és már rég elveszítetted a bizalmadat.
Igenis legyen igényed arra hogy olyan barátod legyen aki nem ver át és nem vesz hülyére, akiben megbízhatsz.
A legjobb amit tehetsz - bár ez lesz a legfájdalmasabb is - az hogy azonnal szakítasz vele és még ha fel is keres és elkezdené a magyarázkodásait és a vetítését meg se hallgasd, csak jobban fájna...
De előtte még jól olvass be neki, ne kíméld, hadd lássa hogy van benned tartás!!!!!!
Jobb ha ettől a gyerektől megszabadulsz, hidd el, lesz jobb is, sőt, ennél csak jobbat kaphatsz!
Én is ebben a cipőben jártam, 4 éven át amíg be nem láttam hogy ő csak egy zsákutca...Folyton megcsalt, ( 5-ről tudok de ki tudja még sutyiban hány volt meg ) én meg magamban kerestem a hibát hogy mit rontottam el. Ő elment bulizni, én meg másnap hallgathattam a kitalált sztorijait hogy az nem úgy volt...Bekajáltam aztán magam büntettem azzal hogy elviseltem a megalázásait.
Hidd el, nem éri meg!
18 éves vagy, túl fiatal ahhoz hogy egy ilyen görényre pocsékold az időd és energiád!
"A fiu pedig azt válaszolta, hogy csak neked szabad az én barátnőmet taperolni és én a tiedet nem fogdoshatom? "
Fúúú! Micsoda drámai fordulat. :D Én azért annak a gyereknek sem hinném el minden szavát, már csak azért sem, mert a barátnőjén keresztül hallotta a dolgokat...
Hogy váltatok el? A barátod próbálta bűnbánóan kimagyarázni magát, vagy pedig dacosan ellenállt a vádaknak? Ha utóbbi, akkor a pasid mond igazat.
Ma beolvastam neki.. mivel keresett.."olynokat mondott de hogy azt hiszel amit akarsz én akkor is csak téged szeretlek mert nekem te vagy a legszebb és a legjobb"
De ugy döntöttem, hogy ez ismét csak 1 magyarázkodásnak minősítem amit művel.. elküldtem a pi*csába, mondtam, hogy nyugodtan mehet a másik kölyökhöz, és osztozkodhatnak a csajon én le*sza*rom.
Letörültem a skypomrol.. töröltem a közös iwiwünket, és elmentem standra 5 baránőmmel, most jöttem haza. És remélem hogy holnap eljutok a boltig is, ahol veszek 1 uj kártyát, hogy ne tudjon elérni. A barátnőimet is hivgassa, hogy besz. akar velem. SZERINTETEK????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!