Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges megtalálni a nagy Ő-t? Neked már sikerült?
Lehetséges.
Remélem, hogy sikerült.
Ez persze rád nem nagyon van hatással :3
Én az első párommal vagyok. Jelenleg kicsit épp völgyben, de nagyon szeretem és tudom, hogy ez csak átmeneti dolog. Semmi sem tökéletes, még a nagy Ő sem. Aki azt mondja, hazudik...
4 éve vagyunk együtt, jövőben készülünk összeköltözni...
21-L
Szerintem lehetséges, bár nem gondolom, hogy csak egyetlen ilyen Ő létezne. Úgy gondolom létezik a világon csekély számú személy aki az embernek életreszóló társa lehet, de nagyon nehéz ebből egyet is találni, mert ahogy mondtad tele van a világ lelki nyomorékokkal. Mivel ők többen vannak, így sokkal könnyebben találnak párt, a maradék, akit még érdekelnek az érzelmek, tudják mi az a hűség, méltóság, becsület stb meg nem talál egymásra. Nagyon nehéz dolog, de megéri a küzdelmet. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!