Hogy sikerült az RTL-nek PONT ezt az alapítványt megtalálni?
Figyelt kérdés
Vagy az alapítvány kereste fel őket? Volt valami pályázat?2011. márc. 19. 22:06
1/17 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen mindegy!!!
2/17 A kérdező kommentje:
Nyilván ezért nem tetted fel TE a kérdést.
2011. márc. 19. 22:10
3/17 anonim válasza:
teljesen mindegy megyik alapítvány nevén fut a gyűjtés!
A lényeg,hogy nem kevés pénzt sikerült gyüjteni!
4/17 anonim válasza:
Már 5éve a korábbi vv-ben is gyűjtöttek adományt. akkor 100 milliót sikerült. De szerintem közös megkeresés miatt.
5/17 A kérdező kommentje:
Basszus 72%-os, neked mindegy, engem viszont érdekel, menj már máshova okoskodni, k é r l e k s z é p e n !
2011. márc. 19. 22:14
6/17 A kérdező kommentje:
69%, köszi.
2011. márc. 19. 22:14
7/17 anonim válasza:
tessék a rosszindulatú magyarázat, amin lehet csámcsogni:
Tipikus magyar hozzáállás, nem lehet egyszerűen összefogni és örülni a jó ügynek.
Muszáj politikát látni benne..
8/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves utolsó, de a tipikus magyar jelző a te utolsó mondatodra is illik. Egyébként köszi a linket, ez is lehet egy magyarázat a kérdésemre.
2011. márc. 20. 10:03
9/17 anonim válasza:
Aki okoskodik a TE vagy!
te tetted fel a kérdést nem Én!
10/17 A kérdező kommentje:
Neked most tulajdonképpen mi bajod van? Nem az alapítvánnyal van bajom, a kérdésem az volt, hogy találták meg egymást, nem tűnik fel? Kár hülyeségeket írnod.:)
2011. márc. 20. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!