Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy sikerült az RTL-nek PONT...

Hogy sikerült az RTL-nek PONT ezt az alapítványt megtalálni?

Figyelt kérdés
Vagy az alapítvány kereste fel őket? Volt valami pályázat?
2011. márc. 19. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

7:32 vagyok!

(a 12:03 választ NEM én írtam, csak gondoltam tisztázom mert úgy tűnhetett:O

Amúgy nem személy szerint neked szólt amit írtam a "tipikus magyar viselkedésről" hanem magának a cikk írójának és a bólogató majom kommentelőknek.

Én egész egyszerűen jónak tartom a kezdeményezést függetlenül attól, ki a szervezője és milyen párthoz tartozik.

2011. márc. 20. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
18%

Igen!Pont az a bajom,hogy ebbe az országba végre valamit sikerűl jó célokra használni,akkor a hozzádhasonlók,egyből jönnek az ilyen hülye kérdéseikkel,hogy miért PONT ezt?

A PONT-on van a hangsúly!

Nem mindegy melyik alapítvány???

A lényeg,hogy kapnak enni azok a gyerekek!

De létom egyeseknek már ez is hatalmas probléma!

Ha nézted tegnap a gála műsort,akkor láthattad,hogy ott volt a kuratoriumi elnők A MINDEN GYEREK LAKJON JÓL nevezetű lapítványtól!

Kb 1hete pedig a fókuszban is elmondták,hogy az alapítvány kért segítséget!

Ebbe szálltak be a VV-sek,média,kereskedelmi adók,TV2 és mindenki más!

2011. márc. 20. 18:01
 13/17 A kérdező kommentje:
76%-os értem, köszi és elnézést.
2011. márc. 20. 19:10
 14/17 A kérdező kommentje:

"Igen!Pont az a bajom,hogy ebbe az országba végre valamit sikerűl jó célokra használni,akkor a hozzádhasonlók,egyből jönnek az ilyen hülye kérdéseikkel,hogy miért PONT ezt?

A PONT-on van a hangsúly!

Nem mindegy melyik alapítvány???

A lényeg,hogy kapnak enni azok a gyerekek!

De létom egyeseknek már ez is hatalmas probléma!

Ha nézted tegnap a gála műsort,akkor láthattad,hogy ott volt a kuratoriumi elnők A MINDEN GYEREK LAKJON JÓL nevezetű lapítványtól!

Kb 1hete pedig a fókuszban is elmondták,hogy az alapítvány kért segítséget!

Ebbe szálltak be a VV-sek,média,kereskedelmi adók,TV2 és mindenki más!"

Na elmész most már a fenébe tényleg. Milyen hozzám hasonlók? Komolyan nem tudsz szöveget értelmezni?

Nekem meg az a bajom, hogy ilyen rosszindulatú emberek köpködnek ide, mint te, kiforgatják mások mondatait, mert egy csepp jóindulat nincs bennük, csak agresszió, meg pökhendiség és lenézés. Inkább ne írtál volna ide, de tényleg. Egyetlen hasznos információ volt a gusztustalan válaszaid közt, és az a fókuszos megjegyzés, mert én nem nézem, így azt sem tudtam, hogy beszéltek erről a megkeresésről. A többi sorodat nem minősítem, minősítetted velük te saját magad.

2011. márc. 20. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne magyarázz!!
2011. márc. 20. 20:36
 16/17 A kérdező kommentje:

????

Ennyire ne unatkozz már.

2011. márc. 20. 23:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem, hogy miért kell idejönni és primitív módon szétbunkózni valakinek a kérdését. Remélem egyszer neked is szükséged lesz alapítványi segítségre és akkor is lesznek ilyen álszent, rosszindulatú emberek, mint te, (eddig) 72%-os.
2011. márc. 21. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!