Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam még nagyon rég,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam még nagyon rég, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
1 éve járok a barátnőmmel, és még az elején (elejétől a 3. hónapig) megcsaltam 4szer.(az egyik az exem volt) Mindegyik csók volt csak. Megőrülök a lányért, az utolsó óta másik lány közelébe nem mentem. Kezdem rosszul érezni magam viszont hogy nem tud ezekről. Elmondjam?
2011. aug. 20. 01:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
1:59 nem gyónni akarok, nem vallás miatt gondolkozok rajta hogy elmondjam
2011. aug. 20. 02:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nem bírod ki, akkor mond el neki, de néha a boldog tudatlanság jobb. Mondjuk ez nehéz kérdés. Ha elmondod neki akkor az is a baja lehet, hogy miért csak most szólsz neki, de ha eddig nem mondtad el én a helyedben hallgatnék.
2011. aug. 20. 04:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár en is feltehettem volna kb egy fél éve.en is igy voltam vele,de rájött..szerintem mondd el..inkabb az oszinteseged miatt dobjon,mint hazugsagod miatt..
2011. aug. 20. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
hat szerintem tartsd a szád
2011. aug. 20. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!