Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, h két ember közt nemtudtatok dönteni?
Személyes tapasztalat: választanom kellett két ember közül, és választottam is. Másfél évet lehúztam mellette, mire kiderült, hogy megcsalt. Mire a másikhoz mentem volna, kiderült, annak meg van szerelme, és MÉG MA IS megvan.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen, voltam így én is, és nagyon nehezen, de döntöttem.
Bár a másikat választottam volna... :-(
...vagy egyiket se :-/
Ha mindkettő kell, akkor egyik sem kell igazán.
Szóval érted, mit akarok mondani. Ha A is ugyanúgy kellene, mint B, akkor egyik sem jó, mert nem az van, hogy nem tudod mással elképzelni, és csak ő kell. Hisz lehet helyettesíteni...
Ha valakinek a belsejét szereted akkor az embert szereted, ha meg a jó fenekét vagy a szexi arcát akkor pedig a külsejét tehát a mázat, ami fog változni és nem biztos, hogy pozitív irányban (hosszútávú kapcsolatban előjön ugye: szülés, öregedés stb.) és emiatt lehet újra keresgélni kezdesz, hogy megtaláld a külsőre tökéleteset, hiszed a belseje nem tetszik.
Valószínű, hogy akinek a belseje tetszik annak a külseje is valamennyire, hiszen akkor nem kezdenél vele. Főleg, hza azt írod, hogy szeret is, talán ez többet jelent egy szexi alaknál/arcnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!