Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik mit gondoltok az "extra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit gondoltok az "extra szép"csajokról?

Figyelt kérdés

Aki hibátlan:vagyis szép,tökéletes az alakja,minden pasi megfordul utána,kedves,ésmég főzni is tud?

Az ilyen színvonalu csajt nehéz megszerezni?

Csak egy éjszakára kell?

kort is kérek!

2011. aug. 19. 16:20
1 2 3 4 5 6
 41/54 Victoria Winchester ***** válasza:
U.I.: Szúrnálak szájba vasvillával... -.-' :D
2011. aug. 19. 17:20
 42/54 anonim ***** válasza:
sültbolond..úgyse fog képet adni ne álmodjatok már. Sztem ez egy görény ocsmány állat lehet, aztán kíváncsi h ha szép lenne h fogadnák a pasik..
2011. aug. 19. 17:21
 43/54 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan extra szép vagy nem félsz fel rakni egy képet magadról smink nélkül, mert sminkkel mindenki szép!
2011. aug. 19. 17:22
 44/54 anonim ***** válasza:
55%

Kb esélytelen hogy ilyen csajjal összejöjjek, szóval nem is erőltetem magam rajta, volt egy két próbálkozásom, és hát kudarc volt a javából. Sajnos az ilyen csajok ritkán kedvesek, és ha azok is nagyon távolságtartóak és hidegek. Ha látnám hogy valami jelet küld vagy érdeklem mint embert, akkor lehet bepróbálkoznék, de nem hiszem hogy sikeres lenne.

Nem vagyok se gazdag se izmos, szóval maradok a saját súlycsoportomban, lehet sose lesz álomszép csajom, de akik voltak mind szerettek ez elég nekem

21/F

2011. aug. 19. 17:26
 45/54 anonim ***** válasza:
azt hogy dejo h a barátnőm is egy ilyen lány :))
2011. aug. 19. 17:29
 46/54 anonim ***** válasza:

Nekem barátnőnek kellenek az iylen csajok, de csak ha belsőleg is megfelelnek nekem, általában könnyen szedek fel ilyen csajokat, mert mindenki fél tőlük:)

21f

2011. aug. 19. 17:33
 47/54 Horváth Derona ***** válasza:
Nem aztmondtam, hogy mondd magad ocsmánynak hülye lány -.-" Csak az egód, ne lenne ekkora! Am, ha tényleg extra szép lennél, akkor raknál fel magadról képet! Meg nem elég ha azt írod ki, hogy nem vagyok ronda? Mit kell itt ajnároznod magad, ribanc?
2011. aug. 19. 17:39
 48/54 anonim ***** válasza:
fújjá tojást, k*csög..
2011. aug. 19. 17:41
 49/54 anonim ***** válasza:
hisz úgyis jön az augusztus 20.:D
2011. aug. 19. 17:42
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép vagy, tudsz főzni, kedves vagy, el lehet beszélgetni veled mindenről vagy csak hallgatni egymás csendjét, szereted a romantikát, de a kihivásokat is és még öszinte is vagy akkor tutira elvennélek feleségül. Már ha hozzám jönnél. De szerintem túl szép vagy, hogy tökéletes legyél.
2011. aug. 19. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!