Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit gondoltok az "extra szép"csajokról?
Aki hibátlan:vagyis szép,tökéletes az alakja,minden pasi megfordul utána,kedves,ésmég főzni is tud?
Az ilyen színvonalu csajt nehéz megszerezni?
Csak egy éjszakára kell?
kort is kérek!
Kb esélytelen hogy ilyen csajjal összejöjjek, szóval nem is erőltetem magam rajta, volt egy két próbálkozásom, és hát kudarc volt a javából. Sajnos az ilyen csajok ritkán kedvesek, és ha azok is nagyon távolságtartóak és hidegek. Ha látnám hogy valami jelet küld vagy érdeklem mint embert, akkor lehet bepróbálkoznék, de nem hiszem hogy sikeres lenne.
Nem vagyok se gazdag se izmos, szóval maradok a saját súlycsoportomban, lehet sose lesz álomszép csajom, de akik voltak mind szerettek ez elég nekem
21/F
Nekem barátnőnek kellenek az iylen csajok, de csak ha belsőleg is megfelelnek nekem, általában könnyen szedek fel ilyen csajokat, mert mindenki fél tőlük:)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!