Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit gondoltok az "extra szép"csajokról?
Figyelt kérdés
Aki hibátlan:vagyis szép,tökéletes az alakja,minden pasi megfordul utána,kedves,ésmég főzni is tud?
Az ilyen színvonalu csajt nehéz megszerezni?
Csak egy éjszakára kell?
kort is kérek!
2011. aug. 19. 16:20
21/54 anonim válasza:
na hát akkor nem vagy tökéletes :)
Egy nő aki tökéletesnek akar látszani körmöt is csináltat.
22/54 A kérdező kommentje:
16:41 a természetes köröm is lehet szép ,mert soha nem rágtam és szép hosszu.)
2011. aug. 19. 16:48
23/54 Rendesfiú/19 válasza:
Engem azért nem érdekelnek az ilyen "extra szépek", mert majdnem mindig az eget veri az egojuk, hiúságuk, önteltségük. Nem azért nem kezdek ki velük, mert nehéz lenne megszerezni, hanem azért nem, mert eleve nem kell:D
Bár ha te nem ilyennek tartod magad, az már érdekes lehet....
Gondolom 19-20éves vagy.
24/54 anonim válasza:
kevin.szente@gmail.com irj privit.:D
25/54 Horváth Derona válasza:
Picit nagy az egód nem gondolod? Normális lány nem mondja azt magáról, hogy, hű de milyen tökéletes! És akinek ez jön be, annak csak gratulálni tudok!
26/54 A kérdező kommentje:
16:57 pár perc beszélgetés után ne ítélj!
Ha folyton kapon a visszajelzéseket miért mondjam h ocsmány vagyok?
2011. aug. 19. 16:59
27/54 anonim válasza:
Aki azzal dicsekszik, hogy hibátlan, igen az kib@szottul egoizmus!
28/54 Rendesfiú/19 válasza:
senki se mondta, hogy ocsmánynak tartsd magad. Csupán azt, hogy ne hangoztasd annyira, hogy mennyire meg vagy elégedve magaddal.
29/54 anonim válasza:
nekem az a véleményem, hogy a pasik nem a külső alapján ítélnek, döntenek, hogy egy lány egy éjszakára kell, vagy hosszú távra terveznek vele !
30/54 A kérdező kommentje:
....
2011. aug. 19. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!