Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ez változzon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ez változzon, mert nem sokáig bírom ezt a bizonytalanságot a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

Nekem egy olyan problémám van, hogy a párommal majdnem már 3 éve vagyunk együtt, amit régen egy bizonyos első szerelem előzött meg általános iskolában. Hálát adtam istennek, hogy megtaláltuk egymást újra, mert ilyen fajta pasi már sajnos nagyon ritka. Udvarol, kényeztet, gavallér. Nemcsak az elején. Most 3 hónapig nagyon nehéz időszakon vagyunk túl anyagi szempontból, de vége és most jönne az, hogy rendbe szedjük magunkat, mert kicsit monoton lett a kapcsolat a nagy hajtás miatt, de csak olyan értelemben, h nem mentünk annyit szórakozni, ill. kikapcsolódni. Szóval most az a helyzet, hogy ő besokalt ettől a számára még új és első nagyon nehéz élethelyzettől, és most szabadságra vágyik, csak magával akar foglalkozni, de engem nem akar bántani, sem pedig elveszteni. A viselkedése viszont teljesen azt mutatja felém, mintha nem is léteznék (minden téren), ha valamit meg megkérdezek tőle, azt hajlamos nem jó néven venni. Én már próbáltam higgadtan, sírva, ordítva észhez téríteni, de csak azt hajtogatja, hogy időre és nyugira van szüksége, hogy azt csinálja amit akar. Rá sem ismerek.

És azt sem tudom, hogy magam miatt ezt hogyan emésszem meg, hogy ne menjenek rá az idegeim.

Ez az egész önmagából kifordulás (360 fokos)2 hete tart.

2009. ápr. 15. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok mint Te. Szerintem adj neki időt.Tudom, h nehéz, de én ezt teszem. És hogy én se őrüljek meg teljesen hazautaztam kicsit a szüleimhez..aztán tanulok, aerobikozni járok, vásárolok. És már jönnek a jelek, h hiányzom neki.

Kitartás! és tényleg hagyd rá egy kicsit, majd lehiggad. Én is azt hittem, h velem mindent meg lehet beszélni..hát kiderült, h vannak néha dolgok, amiket nem tud vagy nem akar nekem elmondani..vagy csak épp egy ideig nem. és ezt rá kell hagyni. én is sírtam, zokogtam és kértem, h beszéljük meg, de rájöttem, h nem ez a jó hozzáállás.

2009. ápr. 15. 13:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Milyen jelek azok?
2009. ápr. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!