Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molnár Richárd kérdése:
Kikezdenétek egy olyan pasival, akire szóról-szóra igaz ez a leírás?
Figyelt kérdés
Legjellemzőbb tulajdonságai: jó szívű, szeretetre méltó, aki mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Általában békés és nagylelkű, de hajlamos a dühkitörésekre, amikor nem nézi, hová csap, és azokat is megbántja, akikre nem is haragszik. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ugyanis nemcsak a külsőségekben, hanem gesztusaiban, megnyilvánulásaiban is demonstrálni akarja, hogy több, mint a környezete. Lelkesedése magával ragadja a környezetét is, sokan szívesen utánozzák. Szereti a játékot, a szórakozást, szüksége van a társaságra, a "közönségre". (Talán ezért is található oly sok Oroszlán-szülött a színészek között.) Alattomos, kicsinyes dolgokra képtelen. Ha támad, csak szemtől szemben teszi, és ezt várja el a világtól is. Versengő szelleme nemcsak a sportban nyilvánul meg, hanem az élet minden területén, így persze a szerencsejátékokban is. A legtöbb szenvedélyes kártyás, lóverseny-látogató vagy totózó Oroszlán jegyű. Alapvetően hiú, így nagyon szereti, ha dicsérik és csodálják. Ezt a csodálatot igyekszik nap mint nap kivívni magának. Gyakran fordul meg a szoláriumban, hogy a bőre napbarnított és ragyogóan szép legyen. Edzőterembe jár, hogy tökéletes alakját minél tovább megőrizhesse, és sörényszerű haját a legjobb fodrászok fésülik. Egészséges exhibicionizmusa az öltözködésében is tetten érhető. Ruhái mindig kiemelik alakját, tükrözik jó ízlését. Egész megjelenése eleganciát sugároz. Szereti az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, a hosszú sálat, a széles karimájú kalapot és férfi létére szívesen visel ékszert, gyűrűt, nyak- és karláncot is.2011. aug. 18. 17:46
11/20 anonim válasza:
egyszóval: egoista vagy, nemkicsit. :D
12/20 anonim válasza:
LooL XD ne írj enyire hosszú szöveget már a végét nem birtam elovasni a 4 .sornál már abba hagytam O.o Ne írj regényt ! téleg elég egoista lehetsz ,nincsen rossz tulajdonságod ?? :O
13/20 anonim válasza:
Ez nagyon gáz, hogy asztrológia honlapról veszed le a jellemzést, ha F vagy akkor nagyon, ha L akkor is!
Majd biztos pont olyan lesz, mint amit Manci néni megfogalmazott délután..
14/20 anonim válasza:
Az, hogy meleg...
Szoli, legjobb fodrászok, stb?
Isten mentsen az ilyentől...
22/L
15/20 anonim válasza:
Első benyomás biztosan nagyon jó lenne, tetszik hogy ad a külsejére, a kigyúrt pasik jönnek be. De szinte biztos vagyok benne hogy beszélnék vele 2 mondatot és lejönne hogy mennyire beképzelt és nagyképű --> pl. ("Királyi megjelenése tekintélyt követel"). Remélem ezeket te sem gondoltad komolyan, mert ez egyszerűen nevetséges...
16/20 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem a beképzelt, kigyúrt, uralkodi akaró, erőszakos (nem érdekel milyen ritkán), egyedül, csendesen meglenni nem tudó pasasokat.
17/20 anonim válasza:
ez de analfabéta gyerek esze sehol-se xD baz*dki ha te így nézel ki én úgy megvernélek,főleg a külsejed meg az egod miatt mert irritálnál de rohadtul szal gyökérvagy ennyih
18/20 anonim válasza:
Fenének se kéne egy metroszex pasi...
20/l
19/20 anonim válasza:
Ez az utolsó, ami kellene nekem. Egy önimádó, agresszív személyiség.
20/20 anonim válasza:
Szerintem az oroszlán jegyben születettek mindegyike kitehetné ezt a jellemzést magáról.
Bár kétlem,hogy a földön az összes ember akinek a horoszkópja azonos,annak a jelleme is,és hogy a leírást is jellemezne egy embert...
Nézőpont kérdése,attól mert bebeszélem magamnak,még nem jelenti azt,hogy olyan is vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!