Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (leírás) 20/L

Figyelt kérdés
Borzalmasan érzem magam, így is, úgyhogy légyszíves ne gyertek a "mekkora k.rva vagy" és hasonló szövegekkel.A hétvégén a villamoson megismerkedtem egy sráccal.Nagyon helyesnek és kedvesnek tűnt első blikkre.Elmentünk egy kicsit bulizgatni,és egyszer csak megcsókolt.Az este kezdetben nagyon jól alakult,édes volt és azt mondta nagyon tetszem neki.Csókolóztunk,ő valószínűleg többet is akart volna,de én nem hagytam.Volt valami ami gyanús volt.Kicsit túl sokszor csöngött a telefonja...Rákérdeztem,van-e barátnője.Mire elkomolyodott és elmondta,hogy van. Előadott egy csodaszép történetet arról,hogy a barátnőjével már kihűlt a kapcsolatuk,és találkozni akar velem és blabla.Mondtam,hogy nem érdekel,amíg van barátnője,addig köztünk nem lesz semmi,ez nem tisztességes.Azt mondta adjak egy kis időt,kidobja. Mire én azt mondtam, miattam ne tegye, ha amúgy is kidobná,akkor persze igen.Én nem várok rá,mert nem akarom hogy miatta tegyenek valakit lapátra-tudom milyen érzés-de mivel tetszik,a tényleg kiteszi és nekem addig nincs barátom,akkor én nyitott vagyok bármire.Könyörgött,hogy találkozzunk hétfőn,és csak egy hetet várjak rá.Őszintének tűnt így természetesen igent mondtam a dologra.Hát nem volt az. Bejelöltem egy közösségi oldalon,és kiderült,hogy gyereke is van!Egy gyönyörű, 1év körüli kislánya,akiről "elfelejtett" említést tenni..Azonnal írtam neki egy sms-t,hogy egy rohadt szemét,és engem többet az életben nem lát! De iszonytató bűntudatom van.Nagyon erősen gondolkozom,hogy írok a barátnőjének,a gyermeke anyjának egy levelet.Joga van tudni ezt.De nagyon félek,hogy nem hisz majd nekem,vagy nagyon megbántódik.LEhet,hogy mégis jobb lenne ha nem tudná meg. Nem tudom mit tegyek, és ez borzalmas :(
2011. okt. 23. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis becsületed akkor elmondod a párjának.
2011. okt. 23. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerű a helyzet, de te nem tudhattál a gyerekről, szóval ne okold magad semmiképpen.
2011. okt. 23. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Te nem voltál csaló, csak meggondolatlan. Kerüld el a pasit ezentúl és kész.
2011. okt. 23. 22:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves második! Én is ezzel vigasztalom magam,de akkor is hibásnak érzem magam :S Talán utána kellett volna néznem. :S Vagy nem is tudom. De annyira sajnálom a lányt és a picikét :(
2011. okt. 23. 22:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Most nem értem mi a bajod? Nem futottál kelepcére.

Ahhoz viszont, hogy mit csinál a párjával neked semmi közöd. Ha itt próbálsz nagy igazságosztó lenni, valsz. az a szerencsétlen gyerek szívja majd meg a legjobban, majd nőhet fel apa nélkül (így is lehet az lesz). Te meg mit nyersz vele? Semmit az ég világon.

26/F

2011. okt. 23. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
53%

Te örülnél a feleség helyében???

Szóljál neki hogy milyen a "párja".

2011. okt. 23. 22:19
 7/16 A kérdező kommentje:
Én nem akarok semmit nyerni ezzel.Én mondtam le a találkát,nem ő. Egészen egyszerűen azt gondolom,ha velem megteszi,megteszi mással is.A párjának pedig joga van tudni arról,senkinek nem kívánom,hogy hazugságban éljen!De sajna ezt nem tudom én se,hogy a kisgyereknek mi lenne a jó...Én mindenesetre szeretnék tudni róla a helyében
2011. okt. 23. 22:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Te nem vagy hibás...

Csak a csávóval van egy kis hiba, de mással is megesik ilyesmi. Hagyd a fenébe...

2011. okt. 23. 22:21
 9/16 napietus ***** válasza:
100%

te nem vagy hibás. viszont én azt mondom, ne avatkozz bele. egyrészt nem tudhatod, hogy élnek, lehet a lány is csalja őt. másrészt ha nem így van, nem neked fog hinni, hanem annak, akinek hinni akar: a gyereke apjának. rád haragudni fog, mert azt fogja gondolni, hogy ezzel a trükkel akarod eltávolítani a pasijától. ez nem a te ügyed, azt tetted, ami helyes volt, innentől maradj ki belőle!

29/n

2011. okt. 23. 22:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne avatkozz bele!

Eszedbe se jusson írni a párjának!!!!Ne tedd!

Sok a bunkó paraszt,de te ne avatkozz a dolgukba...

Felejtsd őt el...

2011. okt. 23. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!