Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hol lehet ilyen nőt találni? (lent leírás)
Kedves, aranyos, nyugodt, hűséges, nem túl csúnya,
és buliba sem azért jár hogy tő részegre igya magát
Ha valamelyikőtök esetleg elmondaná hogy egy viszonylag ehhez hasonló nőt hosszú távú kapcsolatra hol lehet találni azt megköszönném!
a mesekönyvekben
manapság
egyébként az ilyenek többnyire aszociálisak, vagy könyvtárban, templomban, neten (otthon kockulós)
viszont a nők többnyire áldozatok, tehát ha semmit sem csinálnak, akkor is hamar lecsap rájuk valaki, akik maradnak, azok nehezen megtalálhatók lesznek.
szerintem ismerkedj minél több lánnyal, és egyet találsz 1000ből, aki ilyen
sok szerencsét hozzá
Most miért kell lebalf@szozni. Nem mindenki szereti a hülye P!csákat.
Amúgy meg akad. Nyisd ki a szemed és keresgélj majd csak megtalálod.
Nem értem, hogy mi alapján jutottatok arra a következtetésre, hogy az ilyen lányok otthon kockulnak vagy a könyvtárban vagy a templomba járnak. Mi a baj a könyvtárral??? Egy csomó információra ott akadsz és mivel sok könyvet ki se lehet hozni, muszáj tanulni.
De hogy hol találsz ilyet: egyetem,főiskola, terek, sétálóutca stb. és tuti, hogy rájuk fogsz ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!