Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hol lehet ilyen nőt találni? (lent leírás)
Kedves, aranyos, nyugodt, hűséges, nem túl csúnya,
és buliba sem azért jár hogy tő részegre igya magát
Ha valamelyikőtök esetleg elmondaná hogy egy viszonylag ehhez hasonló nőt hosszú távú kapcsolatra hol lehet találni azt megköszönném!
Kedves vagy te is, kösz, de nem azért írtam ki.
De belátom meglepően jó próbálkozás!
- akkor elárulom a titkot nektek, azon gondolkoztam hogy egyébként van e ilyen nő? ...vagy ez is olyan mint a nőknél az ideális férfi, nem létezik...
...mért egyébként, ha már ennyire mondjátok hogy keresek, akkor nem lenne okosabb előbb megérdeklődni hol?
...mondjuk egy olyan weboldalon ahol mindent meglehet kérdezni... ...de bocs a rossz feltételezésért...
14:53 vagyok
15:02 olyan alapon, hogy én akiket ismertem, mind ilyenek voltak, mert nem jártak bulikba megdugatni magukat
meglepő mód alapvetően érzelmileg érettebbek voltak, és a hobbijuknak köszönhetően műveltebbek is, mint az átlag
senki nem mondta hogy baj van ezekkel a helyekkel
utcán szerintem ritkán látni ilyeneket, mert visszahúzódóbbak, nem sokat járkálnak. ráadásul elsőre mindig azt hiszik a srácok, hogy amelyik aránylag szép meg jól van felöltözve, az az értelmes.
15:40 felpontozva
sőt, van hogy nagyon jól megjátsszák magukat
01:03 és mégis hogyan?
és ha tapasztalatlan?
és ha pont azért kérdezi mert már mindent próbált?
07:25 az a legutolsó, amit ajánlanék. de esély midnenre van
kérdező:
a nők nem hiszem hogy válaszolnak rá. sőt, általában többször is fel kell tenni egy kérdést, hogy válaszoljanak elegen.
és ha válaszolnának is rá, nem olyanok, akikről beszélsz. mert az egy nagyon vékony réteg
manapság nem sok érett nő létezik, aki képes azokra, amit leírtál. vagy csak 40 felett, mindenféle hülyeséggel a hátuk mögött, amihez felnőtt férfinak kell lenned, hogy elfogadd
te pedig gondolom nem vagy idősebb
létezik, de nagyon kevés ilyen van
ha ilyen nőt akarsz fogni, sok energiába telik. ha elfogadod, hogy minden nőben lesz egy adag hiba, akivel összejössz, rövidebb kapcsolatokkal ki lehet húzni addig, amíg felnőnek (30-40)
és ha felnőnek, akkor sem biztos hogy ilyenek lesznek
a legtöbb nő ma már férfi akar lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!