Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem éri meg már manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem éri meg már manapság sok helyen kedves, egyszerű lánynak lenni?

Figyelt kérdés
Tehát aki természetes csak szemfestéket használ néha,kedves,visszahúzódó,Nem csajos(ruhák meg pasik)központú nem bulizós(bár koncertekre házibulikra szivesen mennék ha lenne kivel.Nem szereti a szivatást!Nem is érti!Nem tudja jól kezelni!Ez az egyik főbenjáró ok ami miatt kiközösítettek.De nem kellek senkinek osztályban én vagyok a ciki és barátaim sem nagyon vannak bár most elkezdtem egyik régebbivel chatelni.De én azt látom h igenis azok a lányok sikeresek akik(pasik meg ruhák)közpotúak ők a menők engem meg sz@rba sem néznek.Itt nem a plázacicákra gondolok mert mindig mindenki velük jön pedig én csak a magukra adó bulizós lányokról beszéltem.De aki nem ilyen az lúzernek számít pedig mások vagyunk!Nem lehet mindenki egyforma!
2011. aug. 18. 17:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tombolok tényleg tök nyugodt vagyok..
2011. aug. 18. 22:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Fiúként is ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te lányként. Onnantól kezdve, hogy nem voltam hajlandó beállni a sorba és minden nap más buliban inni magam részegre, gyakorlatilag egy hülye ódivatúnak tart mindenki. Sokszor megkapom azt is, hogy ciki vagyok, vagy még súlyosabbakat, csak azért, mert inkább zenélek, túrázok, sportolok, vagy épp festek egyet, ahelyett, hogy agyba-főbe fogyasztanám a párhetes kapcsolatokat, mindenféle félrészeg agyonfestett lánnyal.

Felteszem van egy általános elbutulás... vagy legalábbis megszűnnek értéknek lenni a régen fontos belső értékek, és fontosabb már mindenki számára az, hogy a külvilág fele mit mutat. Ezért szükséges a tíz kiló festék, vagy épp az alkoholos befolyásoltság, hogy másnak láttassuk magunkat, mint akik valójában vagyunk.

2011. aug. 18. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!