Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem éri meg már manapság sok helyen kedves, egyszerű lánynak lenni?
Nincs veled baj, szerintem én tudnám értékelni az ilyen lányokat is, csak mifelénk kevés van...
Esetleg annyit, hogy ne vedd véresen komolyan ha néha szekálnak kicsit. Nem mindig rosszindulatból, lehet bírnak amúgy, csak szörnyen unatkoznak és nekik ez a vicces. Szerintem néha jobb nem foglalkozni vele. Persze ami ízléstelen, meg szimpla köcsögösködés arra meg szólj vissza egyszer-kétszer, aztán ha az se, akkor többet ne is törődj az illetővel...
Amúgy még egyszer, szerintem a kedves, inkább visszahúzódó és természetes lány sokkal nőiesebb :)
Elárulhatnád hol találok ilyet :P
17/f
Szerintem sincsen a felfogásoddal semmi baj... A baj igazából velük van, abban hogy nem képesek tolerálni azokat, akik kisebb-nagyobb mértékben kilógnak a trendekből... Ez olyan gyerekes, szóval ne vedd magadra...
Egyébként hány éves vagy???
Szia.
Bevallom, néha trollkodni járok fel ide, vagy nevetni, és ez is egy olyan kérdés, amit már huszonszázötször feltettek:D De akkor is szeretnék most az egyszer válaszolni.
Szóval ha van egy kis eszed, akkor lesz*rod őket. Maradj egyedi, és egy olyan pasit fogsz találni, aki megbecsül. Talán hamarabb mint hinnéd:) kitartás;)
1.Mi a f*szért nem lehet válaszolni hogy hány éves vagy ha már 4en megkérdeztük?
2.lehet csúnya vagy.(persze ezt meg lehetne cáfolni ha raksz ki képet..a többi le van sz*rva.
Neked az a kérdésed, hogy miért NEM éri meg "kedves, egyszerű lánynak lenni?"
Az én véleményem, (ahogy azt írtam is) az, hogy igenis megéri :P
Mással lehet a gond. Először is írtad, hogy nagyrészt lány osztályba jársz. Sokat nem jársz társaságba, tehát nem is ismersz túl sok fiút. Biztos vagyok benne, hogy nem az említett tulajdonságokkal lesz a gond, azokat igenis értékelnék a fiúk. Maximum nem a legrámenősebbek, mert azok magukhoz hasonló magamutogatót keresnek. Ugye ezt megérted?
Ne csüggedj és főleg ne tombolj itt nekem! (meg sehol se)
Éld az életed, és legyél olyan ami szerinted normális, úgyse fogsz másképp bármit mondunk :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!