Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem éri meg már manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem éri meg már manapság sok helyen kedves, egyszerű lánynak lenni?

Figyelt kérdés
Tehát aki természetes csak szemfestéket használ néha,kedves,visszahúzódó,Nem csajos(ruhák meg pasik)központú nem bulizós(bár koncertekre házibulikra szivesen mennék ha lenne kivel.Nem szereti a szivatást!Nem is érti!Nem tudja jól kezelni!Ez az egyik főbenjáró ok ami miatt kiközösítettek.De nem kellek senkinek osztályban én vagyok a ciki és barátaim sem nagyon vannak bár most elkezdtem egyik régebbivel chatelni.De én azt látom h igenis azok a lányok sikeresek akik(pasik meg ruhák)közpotúak ők a menők engem meg sz@rba sem néznek.Itt nem a plázacicákra gondolok mert mindig mindenki velük jön pedig én csak a magukra adó bulizós lányokról beszéltem.De aki nem ilyen az lúzernek számít pedig mások vagyunk!Nem lehet mindenki egyforma!
2011. aug. 18. 17:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én a gonosz szivatásokat utálom nekem van humorom mert hülyülni szoktam ismerősökkel de a szivatást utálom mert az a vicc amin mindenki nevet. és hát a régiekkel jóformán megszakadt a kapcsolatom az új suliba meg kiközösítettek és paff.A vakolattól meg ceruzaszemöldöktől meg nem leszek szebb és azt nem is fogom csinálni mert nem a stílusom csak a hajam álljon jól.
2011. aug. 18. 17:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Nincs veled baj, szerintem én tudnám értékelni az ilyen lányokat is, csak mifelénk kevés van...

Esetleg annyit, hogy ne vedd véresen komolyan ha néha szekálnak kicsit. Nem mindig rosszindulatból, lehet bírnak amúgy, csak szörnyen unatkoznak és nekik ez a vicces. Szerintem néha jobb nem foglalkozni vele. Persze ami ízléstelen, meg szimpla köcsögösködés arra meg szólj vissza egyszer-kétszer, aztán ha az se, akkor többet ne is törődj az illetővel...

Amúgy még egyszer, szerintem a kedves, inkább visszahúzódó és természetes lány sokkal nőiesebb :)

Elárulhatnád hol találok ilyet :P

17/f

2011. aug. 18. 17:40
 13/22 BlackSword ***** válasza:

Szerintem sincsen a felfogásoddal semmi baj... A baj igazából velük van, abban hogy nem képesek tolerálni azokat, akik kisebb-nagyobb mértékben kilógnak a trendekből... Ez olyan gyerekes, szóval ne vedd magadra...

Egyébként hány éves vagy???

2011. aug. 18. 17:45
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia.

Bevallom, néha trollkodni járok fel ide, vagy nevetni, és ez is egy olyan kérdés, amit már huszonszázötször feltettek:D De akkor is szeretnék most az egyszer válaszolni.

Szóval ha van egy kis eszed, akkor lesz*rod őket. Maradj egyedi, és egy olyan pasit fogsz találni, aki megbecsül. Talán hamarabb mint hinnéd:) kitartás;)

2011. aug. 18. 18:02
 15/22 anonim ***** válasza:

1.Mi a f*szért nem lehet válaszolni hogy hány éves vagy ha már 4en megkérdeztük?

2.lehet csúnya vagy.(persze ezt meg lehetne cáfolni ha raksz ki képet..a többi le van sz*rva.

2011. aug. 18. 18:22
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez a csúnyázás ez baromág!Aki csúnya de bulizós kidekorálja magát ugyanúgy érvényesül és lehet sőt szokott lenni pasija is meg barátai is én úgy vettem észre inkább azt tűrik nehezebben ha visszahúzódó vagy akkor meg tökmind1 h h nézel ki láttam már természetesen szép,kedves csajt is h szekáltak a másik meg h nagyrészt lány osztályunk van 8 fiú van mindössze.Am 17 vagyok ha annyira érdekel!És hát nemtudom a szépség relatív hát jó alakom van mert nincs rajtam fölösleg és az arcom is szabályos úgyhogy szerintem nem vagyok csúnya de előfordulhat h vkiek nem tetszek meg ilyenek meg mindenkinek vannak csúnyább napjai!Meg azt észrevettem h jobb ha a hajam valamilyenszintetn megcsinálom mert különben azt sokat ront ha zsíros meg szétáll..
2011. aug. 18. 21:45
 17/22 A kérdező kommentje:
A másik meg h nem arra vagyok kíváncsi h csúnya vagyok-e vagy sem.Én elfogadom magam vkinek teszek vkinek meg nem.Volt h beszóltak már pontosan kétszer a buszon(egy ilyen vöröshajú hülyegyerek mindkét alkalommal) h az vagyok am pont jó sz@r napom is volt de nem hatott meg az ilyenek magukat minősítik és hát tőlem csúnyábbakat is láttam már nem is keveset fiatalok között mert a felnőtteket nem nézem!OLYan hülye meg nem leszek h képet tegyek ki h felismerhessenek és visszaélhessenek a tartalommal!Nem ez a kérdés lényege akkor ezt tettem volna fel:Szerintetek csúnya vagyok+kép.De nem ez a kérdésem.
2011. aug. 18. 21:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadod el, amit írnak, miért teszel fel kérdést, és hogy nyilvánítsák a véleményüket? Véleményem szerint inkább legyen rajtad egy kis fölösleg, minthogy több bőr legyen rajtad, mint izom és zsír összesen. A viselkedéseddel lehet még baj...
2011. aug. 18. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Neked az a kérdésed, hogy miért NEM éri meg "kedves, egyszerű lánynak lenni?"

Az én véleményem, (ahogy azt írtam is) az, hogy igenis megéri :P

Mással lehet a gond. Először is írtad, hogy nagyrészt lány osztályba jársz. Sokat nem jársz társaságba, tehát nem is ismersz túl sok fiút. Biztos vagyok benne, hogy nem az említett tulajdonságokkal lesz a gond, azokat igenis értékelnék a fiúk. Maximum nem a legrámenősebbek, mert azok magukhoz hasonló magamutogatót keresnek. Ugye ezt megérted?

Ne csüggedj és főleg ne tombolj itt nekem! (meg sehol se)

Éld az életed, és legyél olyan ami szerinted normális, úgyse fogsz másképp bármit mondunk :D

17/f

2011. aug. 18. 22:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csont és bőr..sőt normálsúlyú vagyok csak nincs rajtam háj..zsír attól még van egészséges mértékben nem vagyok anorex....
2011. aug. 18. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!