Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hívjam én?

Figyelt kérdés

Szóval,3hónapja ismerek egy srácot msn-ről,sokat beszélgettünk és azt is elhatárztuk,hogy tovább kellene lépni találkoznunk kellene,azonban,most,hogy mindkettőnknek lenne rá lehetősége nem keres,(ha írok neki levelet arra rögtön visszaválaszolmost is).

Most akkor konkrétan kérdezzek rá én?De ezt nem a fiúnak kellene?Nem tudom mit tegyek./Úgy látom,hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak./Vagy csak bátortalan,mert vmilyen szinten tudom,hogy az,de hiszen ezt már megbeszéltük:S.Nem értem.

20/L

2009. ápr. 15. 07:46
 1/3 anonim válasza:
Szia, ha három hónap levelezés után szimpátiát érzel iránta, szerintem nyugodt szívvel kérdezz rá, hogy valóban szeretné e a személyes találkozást. Ha rögtön ír, akkor ugyis hamar megtudod:-))a választ, továbbá már felvetődöttt köztetek a személyes találkozás lehetősége, tehát nem Te hívod Őt:-))
2009. ápr. 15. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy ennyi időn találkozz vele, mert ott majd elválik, hogy van-e értelme az MSN-es barátkozásotoknak. Szerintem hívd te. Ebben nincs semmi rossz.
2009. ápr. 15. 08:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy kérdezd ezt: "nem akarsz már végre elhívni egy személyes találkozásra? :P" - fogd meg a kérdést humorosan. :)
2009. ápr. 15. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!