Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen tovább? Mit tennétek a helyemben? Sürgősen tanácsra lenne szükségem.
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van párom, 2 hónapja. Mostanában gyakran gondolkozom azon, hogy véget vetek ennek a kapcsolatnak, mert néha úgy érzem, megfojt, és én is jobb szeretek szabad lenni, meg hát egy 3. fél is van láthatáron nekem. Eszem szerint szakítanák vele, a szívem viszont hozzá húz... A helyzetet bonyolítja, hogy a lány, akivel együtt vagyok, mozgéskorlátozott, azaz tolókocsis. Állítása szerint ő az életét adta a kapcsolatunkba, és mindennél jobban szeret... A baj az, hogy sajnálom is őt, és ezért nem merek kilépni a kapcsolatból... Maradjak vele, ha tudom, hogy mellette nem lehetek teljesen boldog, vagy szakítsak? Ha szakítás, azt hogy tudnám viszonylag fájdalommentesen megoldani? Igazából kilépnék, de fájdalmat sem akarok okozni... Van valakinek valami tippje, hogy oldhatnám meg ezt a gondot? Jah, én 23, ő 21 éves2009. ápr. 15. 03:46
1/11 anonim válasza:
Kezeld ugyanolyan emberként, mint egy egészségest, próbálj elvonatkoztatni kicsit. Szerencsére nem vagyok a lány helyzetében, de tudtommal mozgáskorlátozott emberek nem szeretik ha sajnálkoznak rajtuk meg csak szánalomból tesznek meg értük valamit. Ez pedig előbb-utóbb úgyis kiderül.
2/11 anonim válasza:
Figyelj. Vele nem lehetsz boldog. Amiért még vele vagy az a sajnálat. Ha szakítani akarsz akkor csak egyre legyél kedvetlenebb mikor vele vagy. szereted..nyugtatgatod de érezhető legyen rajtad, hogy nem vagy igazán boldog. Hagyd lassan kifejezésre jutni azt amit érzel. Mikor kérdezi mi a baj mondd, hogy semmi. És ha erősködik akkor is hasonló válaszaid lehetnek ha nem akarod a képébe vágni,hogy nem tesz teljesen boldoggá. Ja.. és mondd el neki, hogy nem érzed vele igazán szabadnak magad. Hagyjon egy kicsit több helyet neked mert nem azt akrod,hogy az életed legyen hanem azt, hogy a részese legyen. Mindezt lájtosan.
3/11 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele.Mondd el neki őszintén amit érzel,de ne sajnáld mert az csak ront a helyzeten (úgy értem ne add a tudtára)Még mindig jobb most kiszállni a kapcsolatból mint jóval késöbb.2 hónap nem a világ vége.Lehet,hogy a 3. fél lesz a nagy "Ő" ;) Sok sikert fel a fejjel :)
4/11 anonim válasza:
Mondd el őszintén neki, hogy megismertél valakit, és nem akarod őt hülyíteni, nem akarod kihasználni sem, de nem akarod megbántani sem. Innen kezdd, mindenképp, ne pedig onnan, hogy nem vagy vele boldog és szakítani akarsz.
Közelítsd a másik lány felől, és add a tudtára, hogy nem vele van baj. Légy ügyes, és tapintatos! De nem azért kell tapintatosnak lenned, mert a lány mozgássérült, hanem azért, mert lány, és mert ez nemes lélekre vall. (23/L)
5/11 anonim válasza:
szerintem a 3.felt kihagyhatod a szakitasbol, az csak orsszabba teszi. mond meg h nem az o hibaja, de neked vmi nem mukodik, sajnalod es nagyon tartasz hozza.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor végülis abban egyetértünk, hogy a szakítás lenne a legjobb megoldás...:(
Köszönöm az eddigi válaszokat...
2009. ápr. 15. 12:19
7/11 A kérdező kommentje:
Csak azt is hozzá kellett volna mondanom, hogy volt egy barátja régebben, akivel mikor különmentek, megpróbálta megölni magát (gyógyszerrel), azt mondta, őt annyira szerette. Namármost azt is hozzáfűzte, hogy engem ennél is jobban szeret, és értem bármit megtenne...
2009. ápr. 15. 12:24
8/11 anonim válasza:
Ez a lány lényegében zsarol téged. Nem mondja ki, de tulajdonképpen azzal fenyeget, hogy ha elhagyod, megöli magát, vagy örökre boldotalan lesz. Igazán nehéz helyzetben vagy, mert szerintem Te igazából már eldöntötted, hogy szakítanál vele, csak félsz a következményektől. A legjobb megoldás talán az lenne, ha elérnéd, hogy ő szakítson veled, de ez nehéz, ha valóban annyira ragaszkodik hozzá. A másik, hogy kockáztatsz és bízol benne, hogy blöffölt. Akárhogy is döntesz, sok sikert, sok szerencsét, mert nehéz az ügy.
9/11 anonim válasza:
Szia! Te már nem szereted csak sajnálod őt, ami normális, csakhogy egy kapcsolat nem ezen alapul. Addig szakíts vele amíg nem késő, 2 hónap még nem sok idő! Ne használd ki, mondd meg neki h már nem szereted, és nem vele akarsz lenni. Amúgy készülj fel rá, h biztos "zsarolni" fog, meg ilyenek, h ő így szeretett, úgy szeretett ne tedd ezt vele, de tedd meg. Magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!