Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyit kérdeztek az exekről?
Kíváncsiságból érdekelne más lányokat mennyire érdekel a barátja múltja. Akár fiúk is írhatnak, hogy őket mennyire szokták faggatni ilyesmiről.
Köszi a válaszokat!
És ne is faggasd... Ha nem akarja elmondani, akkor ne erőltesd... Mert előbb-utóbb meg fogja unni...
Másrészt én nem akarom sokkolni...
Hát, nekem erre nincs időm, majd megírom az életrajzomban, ha akarja elolvassa.
Exek-ről jót vagy semmit, később meg lehet a másik fejéhez vágdosni, hogy bezzeg neked volt már X csajod, vagy faszid...
köszi, inkább nem.
Ha megkérdezek valamit, mert mondjuk érdekel, akkor a barátom válaszol rá. De magától csak ritkán emlegeti, és álatlában csak olyankor, ha valamivel példálózni akar (pl: hogy a másik lánnyal nem működött ez vagy az, de velem viszont minden szép és jó), ilyesmi. Amúgy nem téma közöttünk, annyira nem is vagyok kíváncsi rá, csak egy-két dolog érdekelt az előző kapcsolatából, és azok is inkább apróságok voltak, semmi lényeges dolog. Nem szoktam nagyon foglalkozni vele, mert az a múlt, én pedig a jelenben élek inkább. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!