Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egyszerűen kiszerettem volna belőle?
Szóval van egy fiú (a volt osztálytársam) akibe 3 éven keresztül "halálosan" szerelmes voltam. Minden egyes nap rágondoltam és ballagáson is majd meghaltam amikor megpuszilt. Aztán osztálykiránduláson nagyon jóba lett az egyik barátnőmmel és körülbelül 1 hete kijelentette hogy összejöttek. Nagyon féltékeny voltam a barátnőmre, vagy 3 napig csak bőgtem és utáltam az egész világot. Aztán tegnap este felmentem MSN-re és Ő is fent volt. Eddig mindig alig vártam, hogy rám írjon,de tegnap valahogy ez nem is érdekelt. Ma meg felkelltem és végre nem vele álmodtam. Felmentem Facebookra is és láttam hogy kiírták hogy "kapcsolatban" de egyszerűen nem éreztem semmit. Még mosolyogtam is egy kicsit. A barátnőm is írt nekem SMS-t, hogy a mai találkát le kell mondania, mert vele van programja, de még ez sem érdekelt. Visszaírtam, hogy oké nem baj, majd holnap és ennyi.
Ez azt jelenti hogy ilyen egyszerűen túltettem magam rajta? Mégis csak 3 éven át kínlódtam miatta. Vagy nem is szerettem őt igazán sosem? 15/L
ez a jó hozzáállás, nem szabad senki miatt bánatosnak lenni, mert azzal magadon nem segítesz, ők meg tojnak rá, hogy éppen rosszul érint
felesleges érzelmeket táplálni, rajongani olyan iránt, aki nem viszonozza, az egyoldalú vonzalom tönkreteszi az életedet, sajnos erre csak most jöttél rá, az elmúlt 3 év boldogan is telhetett volna számodra, de te bekorlátoztad a gondolataidat egy srácra
felesleges volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!