Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerintetek miért van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek miért van? Kérlek az segítsen, akiben nincs merő rosszindulat, mert teljesen rosszul vagyok, és még nagyon szeretem őt.

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem december elején.Azóta szenvedek, és az elejétől fogva vissza akartam szerezni, de csak most nyáron merészeltem megtenni.

Írtam neki üzenetet az interneten, amire nem írt normális reagációt. MOndtam neki, sőt kértem rá, hogy ha zavarásnak tekinti, akkor szóljon, úgy jobb. De nem írta, hogy zavarom, és látom, hogy azóta is sokszor nézi, hogy írok-e neki. De ha írom, hogy hiányzol stb. akkor olyan furán reagál.

Nagyon szeretem őt, és abbahagyom az internetes próbálgatásokat, elhívtam találkozni.

Szerintetek ez ugye nem nyomulás? Szeretnék normális nőként a szemébe nézni, és elmondani neki, amit érzek, és azt is szeretném tudni, ő mit érez. Az se baj, ha nem szeret, csak lássam rajta a reakciót.

2011. aug. 16. 22:15
1 2
 11/14 B.angel ***** válasza:

Én akkor is azt mondom, hogy próbáld meg!

Jön ez az öngyilkos leszek dráma??? Jó hát a volt barátom is lenyomott egy ilyet, de megbocsátottam neki, mert szerettem és nem sajnálatból. Szerintem épeszű ember, ha valakivel nem akar együtt lenni, annak akkor se bocsát meg, ha sír, üvölt és csapkod előtte.

Egyébként nagyon szívesen! És bátorság! :)

2011. aug. 17. 08:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Megpróbálom, csak annyira megöl már az idegesség, annyira szeretnék vele lenni, de egyébként meg azt furcsállom, hogy állandóan otthon ül, gépezik, nem mozdul ki, van pár fiúhaverja, velük szokott lenni, de egyébként semmi extra.

Szóval igazán beleférne az idejébe, hogy megmondja, hogy hagyjam békén. Miért nem mondja, ha zavarom?

És hogyan vegyem rá a találkozásra?

Nem tudom mikor látja meg az üzenetet, de meghalok..

2011. aug. 17. 09:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha ő nem akkar talizni akkor nem tudod rávenni, és ha nem találkozik veled azt jelenti túl van rajtad.

Nem mindig jó arra várni hogy átbeszéljétek mert sokan nem érzik szükségét.

2011. aug. 17. 20:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.És ha elfogadta a találkozást?
2011. aug. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!