Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudott rám a pasim?
Figyelt kérdés
9 hónapot voltunk külön!én ezalatt a 9 hónap alatt bele szerettem egy fiúba!Lefeküdtünk,(de volt barátnője,az is megcsalta mar a fiut)!Egy kis kaland volt!Majd 9 hónap után újra kezdtem a párommal!De ezt a kis kalandot tagadtam neki főleg azt h lefeküdtünk,nem szereti azt a gyereket!Aztán bevallottam, és annyira kibukott, hogy elakart hagyni,pedig soha nem csaltam meg!!2011. aug. 16. 21:51
11/22 anonim válasza:
Lehet az a baja, hogy amikor jártatok, akkor az a Srác nyomult Rád, és neki ez nem tetszett, és maga a tudat, hogy Te lefeküdtél vele, nem esik neki valami kellemesen. Megértem a Srácot : )
12/22 josek válasza:
akkor egál, és kész, az a mult, nem voltatok együtt, nincs mit a fejedre vágnia, vagy ha igen tedd te is azt
13/22 A kérdező kommentje:
Még egy kicsit sem nyomult rám a srác
2011. aug. 16. 22:34
14/22 anonim válasza:
A kalandért nem, a hazugságért igen.
15/22 anonim válasza:
Külön voltatok ! Akkor meg ? Nehogy már neki álljon feljebb . Te sem kérnéd számon hogy mit csinált akkor . És még rendes is vagy hogy elmondtad neki !
16/22 A kérdező kommentje:
:D köszi,soha nem is akartam neki elmondani
2011. szept. 1. 16:43
18/22 A kérdező kommentje:
és miért?
2011. szept. 1. 16:51
19/22 anonim válasza:
én a helyedben ott hagyynám a pasit.
a pasinak nincs joga rád haragudni. ennyierővel ős is megtette, nem csak te.
de ha nem húzott volna meg senkit sem, akkor sem tartozik rá, hogy mit csináltál, mikor nem voltatok együtt
20/22 anonim válasza:
nincs miért haragudnia...de attól baszhatja a csőrét féltékenység és egyéb okok miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!