Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért haragudott meg, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragudott meg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, msn-en jöttünk össze. 7 hónapja vagyunk együtt, viszont nagy a távolság kettőnk között. 3-4 hónap múlva tudnék csak kiköltözni oda, ahol Ő él. Írtam neki, ha talál valami rendes lány, akkor nyugodtan jöjjön vele össze, mert hosszú ez az idő, hogy együtt lehessünk és ne legyen egyedül. Ha meg már ott leszek, akkor megbeszéljük, hogy legyen kettőnkkel. Erre nem is válaszolt és lement chatről. Nem megbántani akartam, csak nem szeretném, hogy szenvedjen miattam és magányos legyen. Szeretem Őt, nem akarom elveszíteni...
2011. ápr. 15. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne írjál hülyeségeket neki.
2011. ápr. 15. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hülyeségnek szántam és ha adott volna időt, akkor el is magyaráztam volna Neki, hogy miért gondolom így, viszont már megbántam. Nem kellett volna ezt írnom!
2011. ápr. 15. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha majd mással akar lenni akkor úgyis elhagy, ezzel csak azt jelezted hogy nem nagyon akarsz vele lenni.
2011. ápr. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!